ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ανακοίνωση του Συλλόγου Διδασκόντων του Γυμνασίου Λευκίμμης για το πρόβλημα θέρμανσης


Ανακοίνωση του Συλλόγου Διδασκόντων του Γυμνασίου Λευκίμμης για το πρόβλημα θέρμανσης


Με ανακοίνωσή του, ο Σύλλογος Διδασκόντων Γυμνασίου Λευκίμμης παίρνει θέση στο θέμα που προκλήθηκε στο Γυμνάσιο Λευκίμμης.

Η ανακοίνωση:

«Προχθές κατηγορηθήκαμε ότι καθηλώσαμε τα παιδιά σε παγωνιά γιατί δεν ανοίξαμε τη θέρμανση.

Χτες δεχτήκαμε δια ζώσης διαμαρτυρίες, που παρέλυσαν τη λειτουργία του σχολείου, ενώ ταυτόχρονα γίναμε θύματα δημόσιας προβολής , με κοινοποίηση «στημένων» εικόνων που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Για τους παραπάνω λόγους οφείλουμε να αποκαταστήσουμε την αλήθεια και να δηλώσουμε κατηγορηματικά ότι η θέρμανση του σχολείου στις (8/01) και στις (9/01) ήταν ανοιχτή, αλλά λόγω παλαιότητας των εγκαταστάσεων τα σώματα των 3 αιθουσών του ορόφου δε λειτουργούσαν σωστά.

Το πρόβλημα αυτό είναι καθαρά τεχνικό, χρόνιο και ελεγχόμενο με συνεχείς παρεμβάσεις, που όμως, λόγω των ιδιαίτερων καιρικών συνθηκών μεγιστοποιήθηκε. Οριστική του δε επίλυση απαιτεί οικονομική επιχορήγηση από αρμόδιους φορείς, γεγονός που υπερβαίνει τις αρμοδιότητές μας.

Προς ενημέρωση όλων το σχολείο χτες δε λειτούργησε τις τρεις τελευταίες ώρες, με απόφαση του συλλόγου, λόγω του τεχνικού αυτού προβλήματος, αλλά και της ταυτόχρονης διακοπής ρεύματος που σημειώθηκε».