ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Η ΕΜΕ Κέρκυρας για την απώλεια του Αντώνη Μόττη


Το παράρτημα Κέρκυρας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρεία εξέδωσε ανακοίνωση για την απώλεια του μαθηματικού Αντώνη Μόττη

Το ΔΣ της ΕΜΕ Κέρκυρας εκφράζει τη βαθιά θλίψη του για την απώλεια του Αντώνη Μόττη. Ο αγαπητός συνάδελφος και εκλεκτό μέλος του παραρτήματος Κέρκυρας της ΕΜΕ γεννήθηκε στα Κύθηρα, υπηρέτησε για πολλά χρόνια στο 1ο ΕΠΑΛ Κέρκυρας, διετέλεσε Διευθυντής του Γυμνασίου Αγίου Ιωάννη και τέλος υπηρέτησε στο 5o Γενικό Λύκειο Κέρκυρας. Κατά γενική ομολογία, όσων τον γνώριζαν, κυρίως συναδέλφων του καθηγητών καθώς και μελών του παραρτήματος, ο Αντώνης ήταν πολύ αγαπητός, διακρινόταν για την αγάπη του στα μαθηματικά, για την μεγάλη αίσθηση του χιούμορ καθώς και την διάθεση αυτοσαρκασμού.

«Μεταφέρουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην σύζυγο του εκλιπόντος, Χριστίνα Βοντετσιάνου συνάδελφο μαθηματικό μέλος της Ε.Μ.Ε, καθώς και στον γιο του, ο οποίος υπό την επίδραση του οικογενειακού περιβάλλοντός του, επέλεξε και αυτός να υπηρετήσει την μαθηματική παιδεία, όπως έπραξαν με ζήλο οι εκλεκτοί γονείς του».

Το www.argyrades.gr εκφράζει τη θλίψη του και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συγγενείς του εκλιπόντος