ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Η Κερκυραία αθλήτρια Σπυριδούλα Καρύδη, υποψήφια κορυφαία στην ΕλλάδαΗ Κερκυραία αθλήτρια Σπυριδούλα Καρύδη, υποψήφια κορυφαία στην Ελλάδα


Υποψήφια για την κατάκτηση του τίτλου της Κορυφαίας Ελληνίδας Κορασίδας για το 2018 στο στίβο, είναι η Σπυριδούλα Καρύδη.

Η άλτρια του Κερκυραϊκού βρίσκεται μεταξύ των τεσσάρων εκλεκτών αθλητριών του ΣΕΓΑΣ, και πλέον ο λόγος για την best of the best είναι στο φίλαθλο κοινό της χώρας, αφού, η “πρωτιά” μεταξύ των κορυφαίων θα βγει από τους φίλους του στίβου.

Οι άλλες τρεις υποψήφιες κορυφαίες κορασίδες είναι οι Σταυρούλα Κοσμίδου (σφυροβολία), Ελίνα Τζένγκο (ακοντισμός) και Όλγα Φιάσκα (βάδην).

Τους κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες στις κατηγορίες Ανδρών/Γυναικών, Κ20 και Κ18 θα έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν οι φίλοι του στίβου, στην ψηφοφορία που θα τρέξει από την Πέμπτη (24/1) έως και την Παρασκευή (1/2).

Οι φίλοι του στίβου θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν τον αθλητή και την αθλήτρια της αρεσκείας τους, τόσο μέσα από το site, όσο και στους επίσημους λογαριασμούς της ομοσπονδίας σε Facebook, twitter και instagram. Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Δευτέρα (4/2) και η βράβευση με το βραβείο “Κοινού” θα γίνει λίγες ημέρες αργότερα, στη γιορτή των “Κορυφαίων”, που θα διοργανώσει η ομοσπονδία στις 8 Φεβρουαρίου στο ΣΕΦ.

www.topnews.gr