ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Αλεξάκης αντί Χειμαριώτη για την ΠΙΝ


Αλεξάκης αντί Χειμαριώτη για την ΠΙΝ

Απέσυρε την υποψηφιότητα του για τη θέση του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων ο Βασίλης Χειμαριώτης και στη θέση του υποψήφιος θα είναι ο Αλέξανδρος Αλεξάκης.

H απόφαση του Κινήματος Αλλαγής εστάλη στα μέσα ενημέρωσης σήμερα, φέρει ημερομηνία 17 Ιανουαρίου, δηλώνει ότι ελήφθη από την κεντρική διοίκηση του κόμματος στην Αθήνα και αναφέρει ότι προέκυψε από συνεννόηση με τοπικά όργανα του κόμματος.

Ο Βασίλης Χειμαριώτης επιβεβαίωσε την αποχώρηση του από τη θέση του υποψηφίου Περιφερειάρχη διότι δεν ικανοποιήθηκαν ορισμένες βασικές προϋποθέσεις που είχε θέσει όπως οικονομική στήριξη. Συζητά όμως την πιθανή υποψηφιότητα του στην α/θμια αυτοδιοίκηση. Πολλά τοπικά μέλη και στελέχη του ΚΙΝΑΛ, με τα οποία μιλήσαμε σήμερα δεν γνώριζαν την τελική απόφαση και απέφευγαν να μιλήσουν δημόσια.

Φιάσκο χαρακτήρισε την εξέλιξη αυτή ο Παντελής Γιαννούλης γραμματέας της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ στην Κέρκυρα και τονίζει ότι οδηγηθήκαμε εκεί διότι δεν έγιναν από την αρχή οι σωστές διαδικασίες στη βάση.

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ

Αθήνα, 17 Ιανουαρίου 2019

Απόφαση στήριξης Υποψηφίου Περιφερειάρχη για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Σε συνέχεια των πρόσφατων εξελίξεων, το Κίνημα Αλλαγής ανακοινώνει τη στήριξη του Αλέξανδρου Αλεξάκη, ως υποψήφιου Περιφερειάρχη για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Η Επιτροπή Ψηφοδελτίων Αυτοδιοίκησης, σε συνεννόηση με τα αρμόδια περιφερειακά όργανα του Κινήματος Αλλαγής, αξιολογεί πως η υποψηφιότητα ενός νέου, δραστήριου επιχειρηματία που ζει και δραστηριοποιείται στην περιοχή, με θετική έξωθεν μαρτυρία και δραστηριότητα στα κοινά, στο Κίνημα και την κοινωνία, αποτελεί μία επιλογή νίκης και ανανέωσης για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Έχουμε την απόλυτη βεβαιότητα ότι η κοινωνία των Ιονίων Νήσων θα αγκαλιάσει την υποψηφιότητα του Α. Αλεξάκη και της Παράταξης στην οποία θα είναι επικεφαλής.

ΠΗΓΗ: ert.gr