ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Πανάξιος πρωταθλητής χειμώνα ο Φαίαξ Μαραθιά!
Πανάξιος πρωταθλητής χειμώνα ο Φαίαξ Μαραθιά!

Πανάξιος πρωταθλητής χειμώνα ο Φαίαξ Μαραθιά που επικράτησε της ΓΕ Παλαιοκαστριτών σήμερα με 2-1 στο γήπεδο της και τη γκρέμισε από την κορυφή. Η ομάδα του Σπ. Νικομάνη έδειξε και σήμερα ότι δίκαια βρίσκεται στην πρώτη θέση.
Παρά τις ελλείψεις τεσσάρων βασικών και την αναγκαστική αλλαγή του Ν. Σαγιά από το 4΄, αλλά με τη συμπαράσταση πάνω από 90 φιλάθλων σε ΄… άγριες καιρικές συνθήκες ο Φαίαξ  με ανατροπή πήρε μεγάλη νίκη.
Σε ένα ισορροπημένο Α΄ ημίχρονο κάθε ομάδα έχασε από μια καλή ευκαιρία. Οι φιλοξενούμενοι στο 25΄με τον Αρ. Νικομάνη και οι γηπεδούχοι με τον Μπουρδούση.
Στο Β΄ ημίχρονο και στο 55΄οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Μπουρδούση (1-0). Μέσα σε δέκα λεπτά ο Φαίαξ έκανε τη μεγάλη ανατροπή κατακτώντας την κορυφή. Ισοφάρισε σε 1  -  1 η νέα μεταγραφή, ο Καστρινός, στο 60΄και ο Μπότσης πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ γράφοντας το 1 - 2 με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή μετά από οργανωμένη επίθεση και πολύ καλό συνδυασμό. 

Το 1 -2 ήταν και το τελικό σκορ, αφού Μπότσης, Χρ. και Δ. Νικομάνης από καλή θέση δεν μπόρεσαν να πετύχουν γκολ, όπως και ο σκόρερ των γηπεδούχων Μπουρδούσης.
Διααιτησία: Διαβάτης, Σκορδίλης, Σταμάτης

Γ Ε ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΩΝ: (Α. Αγάθος) Μιχαλάς, Άνθης, Λ. Αγάθος, Κουρτελέσης, Μάνδυλας, Α. Αγάθος, Μπουρδούσης, Νίνος, Κοντός, Ανδρονικόπουλος, Μπούρμπος. Έπαιξαν και οι: Λουκανάρης, Γρηγοράκης, Καζιάνης.

ΦΑΙΑΞ ΜΑΡΑΘΙΑ: (Σπ. Νικομάνης) Μακαντάνης, Δ. Νικομάνης, Κοσμάς, Χρ. Νικομάνης, Βλάσσης, Γερ. Νικομάνης, Αρ. Νικομάνης, Μ. Σαγιάς, Μπότσης, Ν. Σαγιάς, Καββαδίας. Έπαιξαν και οι: Καστρινός, Ίσερης, Αλαμάνος