ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Εικόνες – σοκ με ασθενή στο Νοσοκομείο Κέρκυρας!Εικόνες – σοκ με ασθενή στο Νοσοκομείο Κέρκυρας!

Εικόνες – σοκ με ασθενή με ασθενή του Νοσοκομείου που έρχονται από το πιο σκοτεινό παρελθόν έφερε στη δημοσιότητα μέσω FB συμπατριώτης μας.

Αναφέρει επί λέξει στη σχετική ανάρτηση: «Αυτός ο συμπολίτης μας είναι στο ΓΝ Κερκυρας στον διπλανό θάλαμο από τον δικό μου και φωνάζει για βοήθεια.
Πηγαίνουμε να δούμε και πέρα από την δυσοσμία αντιμετωπίζουμε αυτό το θέαμα.

Ο συμπολίτης μας παρασύρθηκε πριν από ένα μήνα από ένα αυτοκίνητο ενώ πήγαινε να πετάξει τα σκουπίδια με τα ποδιά. Ο οδηγός του αυτοκινήτου έφυγε και τον άφησε στην μέση του δρόμου. Δεν έχει κάποιους συγγενείς να ενδιαφερθούν για αυτόν τον άνθρωπο.
Κτύπησε σοβαρά στο κεφάλι του αλλα τα έχει τετρακόσια.

Το σύστημα υγείας του μ....α κ. Πολακη έχει αφήσει αυτόν τον άνθρωπο μόνο του, χεσμένο, χωρίς πάνα, πεινασμένο (το φαγητό έρχεται κανονικά αλλά με τα χέρια δεμένα δεν μπορεί να το φάει ούτε τον τάισε κάποιος ) και γυμνό να τρέμει από το κρύο.

Ευτυχώς που κάθε μέρα έρχεται εθελόντρια από τον Ερυθρό Σταυρό και τον ταΐζει.

Η νοσηλεύτρια του ορόφου μόνη της δεν προλαβαίνει να πάρει ανάσα.
Ευτυχώς πήγαν 2 γυναίκες επισκέπτριες που έβαλαν μάσκα και γάντια και τον έπλυναν, τον έντυσαν,του έβαλαν σεντόνια και τον τάισαν.
Αυτό είναι το κράτος μας»

Η  απάντηση του Διοικητή του Νοσοκομείου

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Φοίβος Κακαβίτσας, απάντησε «Από την πρωτη ενημέρωση, το περιστατικό έχει καθηλωθει με ιατρική οδηγία για την προστασία του ιδίου καθώς μετά απο την κάκωση κεφαλής έχει αποπροσανατολισμο και κρίσεις και όχι λόγω έλλειψης προσωπικού. Προφανως για τις λεπτομέρειες θα διαταχθει ΕΔΕ αυριο το πρωι (Δευτέρα) ώστε να διασαφηνιστούν τα γεγονότα. 
Συμφωνα με την ενημέρωση που έχω ο ασθενής κινδυνευει να αυτοτραυματιστεί για το λόγο αυτό ο ιατρος έδωσε εντολή περιορισμου. Η ενημέρωση που έχω απο τη νοσηλευτική διευθυνση είναι ότι τακτικα καθαρίζεται, αλλάζεται και ταΐζεται απο το νοσηλευτή βάρδιας. Σε κάθε περιπτωση όπως προανέφερα το περιστατικο θα διερευνηθει με ΕΔΕ ως προς την ορθότητα διαχείρησης του.

Επαναλαμβάνω ότι και δεκα νοσηλευτές να είχε η κάθε κλινική υπάρχουν καταστάσεις όπου για την ασφάλεια των ιδίων κάποιοι ασθενείς με εντολή γιατρών δυνανται να καθηλωθούν.

Από τις πρώτες πληροφορίες ο συγκεκριμένος τις πρώτες ημέρες είχε αποκλειστική νοσηλευτρια  Παρα ταυτα φαίνεται πως υπήρχε εντολή καθήλωσης παρότι υπήρχε αποκλειστική και παρότι ήταν δίπλα του εθελοντρια του ερυθρού σταυρού.

Καλό ειναι να περιμένουμε να δούμε αν δεν έγινε κάτι σωστα γιατι η δημοσίευση έτσι όπως έχει διατυπωθει σίγουρα δεν μεταφέρει την πραγματική εικόνα»..