ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ήττα στο Θινάλι για την ΑναγέννησηΉττα στο Θινάλι για την Αναγέννηση

Μόνο ένα ημίχρονο μπόρεσε να αντέξει η Αναγέννηση στο Θινάλι την πίεση του πρωτοπόρου Θιναλιακού διατηρώντας το 0 – 0. Οι γηπεδούχοι στο Β΄ ημίχρονο ήταν πιο αποτελεσματικοί και πέτυχαν μια ευρεία νίκη με 4 – 0 κατακτώντας τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα.  

Στο Α΄ ημίχρονο ο Θιναλιακός είχε την υπεροχή και έχασε ευκαιρίες, οι σπουδαιότερες με Έριον, Χανδρινό και Κριεζή. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρία, αλλά ο κανονιέρης τους Μίτσουλης έστειλε τη μπάλα άουτ στο 30΄.

Στην αρχή του Β΄ ημιχρόνου η Αναγέννηση απείλησε με τον Νικομάνη, αλλά στην επόμενη φάση ο Κριεζής έγραψε το 1 – 0 στο 49΄. 

Δεν πέρασαν τρία λεπτά και ο Κλόντι διαμόρφωσε το 2 – 0. Ο Μπουρντιζάν που μπήκε αλλαγή έδιξε πόσο ικανός σκόρερ είναι και στο 61΄πέτυχε το 3 – 0. Ο Κριεζής πέτυχε το δεύτερο προσωπικό γκολ διαμορφώνοντας το τελικό 4 – 0.

Διαιτησία: Κολυτάς, Βραδής, Σατκλιφ

ΘΙΝΑΛΙΑΚΟΣ (Π. Κορομπόκης) Αργυρός, Μαντζαβίλα, Βιτουλαδίτης, Αγόρας, Κροκίδης, Αρμένης, Έριον Μπάρντι, Κούδας, Κριεζής, Κλόντι Μπάρντι, Χανδρινός. Έπαιξαν και οι: Μπουρντουζιάν, Γραμμένος, Πάκος, Ντακούρ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ (Ι. Κουρής) Β. Νάος, Γιαννακόπουλος, Βλάσσης, Σουλάνης, Θ. Μίαρης, Μαραβελάκης, Βάρθης, Στ. Μίαρης, Μαράι, Θ. Μίτσουλης. Έπαιξαν και οι: Κ. Νάος, Κ. Μίαρης