ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Εργαζόμενοι Corfutv: «Καταγγέλουμε τους «κουκουλοφόρους» της αφίσας»


Εργαζόμενοι Corfutv: «Καταγγέλουμε τους «κουκουλοφόρους» της αφίσας».

Ανακοίνωση εξέδωσαν  οι εργαζόμενοι του Corfutv.

 «Οι εργαζόμενοι του Corfutv θέλουμε να εκφράσουμε τον αποτροπιασμό μας και να καταγγείλουμε με τον πλέον απόλυτο και κατηγορηματικό τρόπο, την σημερινή αφισοκόλληση στην πόλη, με συκοφαντικό και υβριστικό περιεχόμενο, κατά του δημοσιογράφου Διονύση Μάμαλου.

Τέτοιες πρακτικές είναι, όχι μόνο καταδικαστέες από το σύνολο των νουνεχών συμπολιτών μας, αλλά βρίσκονται σε ευθεία αναντιστοιχία με τις διάχυτες κοινωνικές αξίες που χαρακτηρίζει την πλειοψηφία των συμπεριφορών των συμπολιτών μας και απάδουν από το πολιτιστικό και με ήθος και ύφος επίπεδο αντιπαράθεσης του δημόσιου διαλόγου. Όσοι υιοθετούν τέτοιες πρακτικές και αντιλήψεις αποτελούν μια ελάχιστη μειοψηφία, που απλά επιβεβαιώνουν τον κανόνα και πολύ σύντομα θα βρεθούν στο περιθώριο των πολιτικών και κοινωνικών εξελίξεων.

Ως εργαζόμενοι στον τηλεοπτικό σταθμό Corfutv, αλλά και ως πολίτες ενός τόπου και μιας περιοχής που «γέννησε» τους Ριζοσπάστες, θέλουμε να αποκηρύξουμε μετά βδελυγμίας πρακτικές και αντιλήψεις που ρέπουν στον σκοταδισμό και στην μαφία και επιχειρούν να αναδείξουν την «ρουφιανιά» σε κυρίαρχη ιδεολογία.

Θέλουμε να στείλουμε το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση και κυρίως προς τους «κουκουλοφόρους» της αφίσας, ότι δεν μας πτοούν, ούτε τρομοκρατούμαστε από τέτοιες άνανδρες πρακτικές. Το αντίθετο μάλιστα μας χαλυβδώνουν και μας πεισμώνουν να συνεχίσουμε με περισσότερο σθένος, αφοσίωση και αποφασιστικότητα την 30ετη παρουσία μας στα τηλεοπτικά δρώμενα του τόπου μας, πεπεισμένοι ότι προσφέρουμε θετικές και μόνο υπηρεσίες τόσο προς τους συμπολίτες μας, όσο και προς τον τόπο μας.

Είμαστε απολύτως σίγουροι ότι ζούμε σε μία ευνομούμενη πολιτεία, η οποία προστατεύει τους πολίτες της και την ελεύθερη διακίνηση των ιδεών από τρομοκρατικές πρακτικές που στοχεύουν στην φίμωση της ελεύθερης και μαχητικής δημοσιογραφίας.

Στο πλαίσιο αυτό εκφράζουμε την βεβαιότητα ότι η Ελληνική Αστυνομία, για μια ακόμα φορά, θα κάνει σωστά τη δουλειά της και θα αποκαλύψει, πολύ σύντομα μάλιστα, τους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς αυτής της αποτρόπαιης πράξης και θα οδηγηθούν στην Ελληνική Δικαιοσύνη.
Και τότε οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί, αυτής της αηδιαστικής πράξης θα αποδοθούν στην χλεύη των συμπολιτών μας και θα απομονωθούν από το κοινωνικό σύνολο».