ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Πρωτοχρονιάτικη τραγωδία με νεκρή γυναίκα στο Tεμπλόνι!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ


Πρωτοχρονιάτικη τραγωδία με νεκρή γυναίκα στο Tεμπλόνι!

Ο πρόλογος της νέας χρονιάς ήταν για τραγωδία στο Τεμπλόνι της Κέρκυρας, όπου βρήκε τραγικό θάνατο 65χρονη γυναίκα σε φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι που έμενε στο Τεμπλόνι .
Η φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι. Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, η πυρκαγιά φέρεται ότι οφείλεται σε διαρροή υγραερίου που είχε στο σπίτι της.

 Άμεσα στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας άνδρες της οποίας έδωσαν μάχη με τις φλόγες καθώς η φωτιά επεκτάθηκε πολύ γρήγορα στο σπίτι και στον εξωτερικό χώρο . Οι Πυροσβέστες που έδωσαν μάχη με τις φλόγες για να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά, δυστυχώς βρήκαν την άτυχη γυναίκα νεκρή μέσα στο σπίτι, κοντά στην πόρτα.

 Το έργο της Πυροσβεστικής ήταν πολύ δύσκολο καθώς κατά τη διάρκεια της επιχείρησης έπεφταν καδρόνια ενώ στο εσωτερικό του σπιτιού υπήρχαν έξι φιάλες υγραερίου, ενώ η δεξαμενή υγραερίου που υπήρχε, τέθηκε υπό ψύξη για να αποτραπεί η έκρηξη.
Στο μεταξύ είχαν απομακρύνει έξι φιάλες υγραερίου ενώ η δεξαμενή υγραερίου που υπήρχε, τέθηκε υπό ψύξη για να αποτραπεί η έκρηξη

Στο σημείο ενημερώθηκε και μετέβη η Ελληνική Αστυνομία .

ΠΗΓΗ: Στοιχεία από τα ρεπορτάζ του enimerosi.com & startmedia.gr