ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Παναχαϊκή – Κέρκυρα 1-0 ΒΙΝΤΕΟΠαναχαϊκή – Κέρκυρα 1-0


Τέλος στο νικηφόρο σερί που είχε το τελευταίο διάστημα η Κέρκυρα έβαλε η Παναχαϊκή, η οποία πέτυχε την τρίτη σερί νίκη της. Όσον αφορά το ματς η ομάδας του Σωκράτη Οφρυδόπουλου ήταν αυτή η οποία είχε μεν την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς όμως να έχει δημιουργήσει την μεγάλη φάση στα καρέ του Αθανασόπουλου.

Όλα αυτά μέχρι το 45΄ όταν η σέντρα σουτ του Πολίμου πέρασε ελάχιστα άουτ, από την εστία των Φαιάκων, στην μοναδική καλή στιγμή του πρώτου μέρους... Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 47΄ οι Αχαιοί έφτασαν κοντά στο 1-0, το πλασέ όμως του Κολ αντί για τα δίχτυα του Αθανασόπουλου σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του.

Ότι δεν κατάφερε ο ίδιος σε εκείνο το χρονικό σημείο, το πέτυχε ο Ελευθεριάδης στο 55΄ με πλασέ λύνοντας με τον τρόπο αυτό τον γόρδιο δεσμό. Από το σημείο εκείνο και μετά οι «κοκκινόμαυροι» ήταν καλύτεροι και στο 64΄ έχασαν σημαντική ευκαιρία με τον Μπαστακό, για να κάνουν το 2-0. Στο 82΄ οι Πατρινοί είχαν μία ακόμα καλή στιγμή για να ζευγαρώσουν τα γκολ τους, το σουτ όμως του Πολίμου πέρασε ελάχιστα άουτ από το τέρμα του Αθανασόπουλου, με συνέπεια το υπάρχον αποτέλεσμα να μείνει ως έχει μέχρι το τέλος του αγώνα.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Σούλης, Πολίμος, Σταμόπουλος, Τσελεπίδης, Λουμπαρδέας, Πλέγας, Αργυρόπουλος (65' Φουρλάνος), Ελευθεριάδης, Κολ (78' Σωτηράκος), Κυνηγόπουλος, Μπαστακός (83' Μωραΐτης).

ΚΕΡΚΥΡΑ (Δημήτρης Σπανός): Αθανασόπουλος, Κούρος (71' Στ. Κρητικός), Σπίνουλας, Χαντάκιας, Ιωάννου, Ν. Κρητικός, Κόντος, Σιατραβάνης (19' Αποστολίδης), Λινάρδος (82' Μίσκου), Πασάς, Τουράμ.SDNA