ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ανοι«Χ»τοί λογαριασμοί ΑΕ Λευκίμμης – Θιναλιακός 1 – 1Ανοι«Χ»τοί λογαριασμοί ΑΕ Λευκίμμης – Θιναλιακός 1 – 1

Σε ένα ιδιόμορφο παιχνίδι, αφού ήταν η συνέχεια από το 36΄ του διακοπέντος προ ημερών, για την προημιτελική φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΚ στο γήπεδο Λευκίμμης, ΑΕΛ και Θιναλιακός άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς μετά το 1 – 1. Ένα παιχνίδι που παρουσίασε ενδιαφέρον και ήταν σχετικά ισορροπημένο.

Η ΑΕΛ πολύ γρήγορα, τρία λεπτά μετά την έναρξη, δηλαδή στο 39΄πήρε το προβάδισμα, αφού ο Λίμα με έξοχη εκτέλεση φαόυλ πέτυχε το 1 – 0. Η ΑΕΛ είχε φάσεις για να πάρει τη νίκη και να είναι πιο άνετη στη ρεβάνς της Αχαράβης, αλλά δεν τα κατάφερε. Η σημαντικότερη το δοκάρι με τον Γαστεράτο.

Οι φιλοξενούμενοι που διαθέτουν αξιόμαχη ομάδα έφτασαν στη ισοφάριση με τον Γραμμένο. Μάλιστα είχαν σημαντική ευκαιρία στο 85΄με τον Λυκόκα να πάρουν ακόμα και τη νίκη.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Δράμπαλος

Οι συνθέσεις:

ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ (Ρ. Μπολάνο): Κουράκης, Στέρεφ, Μικρούλης, Α. Παπαδόπουλος, Δ. Παπαδόπουλος, Κιοσσές, Καμαρά, Κάντας, Τσόφλιος, Γαστερα΄τος, Λίμα. Έπαιξαν και οι: Κιπτίου, Θεοδωράκης, Σελμανάι, Λεπενιώτης.ΘΙΝΑΛΙΑΚΟΣ (Π. Κορομπόκης) Σόκαλης, Τσούρης, Αρμένης, Πάκος, Μαντζοβίλα, Κούδας, Εριόν, Κλόντι, Κριεζής, Παπαρούνας, Καρακίζης. Έπαιξαν και οι: Μπουρντιζάν, Γραμμένος, Λυκόκας, Βιτουλαδίτης.