ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Πρωτιά για τον Γιάννη Καντιώτη στο 16ο Athens Challenge Tournament!Πρωτιά για τον Γιάννη Καντιώτη 16ο Athens Challenge Tournament!

Πραγματοποιήθηκε το 16ο Athens Challenge Tournament στις 1-2-3 Φεβρουαρίου 2019, στο Ολυμπιακό ακίνητο της Πάλης στα Άνω Λιόσσια υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (W.A.K.O.) και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing (ΠΟΚ) που θεωρείται  μία από τις 5 κορυφαίες διοργανώσεις Kick Boxing σε όλη την Ευρώπη, βάση της επίσημης βαθμολογίας των πρωταθλημάτων της WA -KO, με περισσότερους από 1500 αθλητές κάθε χρόνο στα στυλ του Kick Boxing (Point Fighting, Light Contact , Kick Light, Low Kick, forms) and self-defense.

Ο Γιάννης Καντιώτης με ρίζα αργυραδίτικη που έχει αναδειχτεί  παγκόσμιος πρωταθλητής Εφήβων στη συγκεκριμένη διοργάνωση ήρθε πρώτος στο open εφήβων και στο ομαδικό!

Να θυμίσουμε ότι ο Γιάννης Καντιώτης γιος του Κυριάκου και της Βούλας Λιούμπα (εγγονός του Κωσταντίνου Λιούμπα (Νταντή)  και της Ελένης έχει πολλές και μεγάλες επιτυχίες, όχι μόνο εντός συνόρων, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο. Μάλιστα τo 2018 ήταν  η χρονιά της καταξίωσης και της … εκτόξευσης, αφού τον Φεβρουάριο κατακτά την !η θεση στο tag team στο διεθνές πρωτάθλημα Athens Callenge με τον συναθλητή του Αναστάση Κοροβέση. Ακολουθεί το παγκόσμιο τουρνουά AUSTRIAN CLASSIC τον Απρίλιο στο Ινσμπουρκ της Αυστρίας, όπου παίρνει τη ζώνη και την 1η θέση στην κατηγορία του – 74kg εφηβων  και 2η στο ομαδικό. Τον Σεπτέμβριο του 2018 κατακτά την κορυφή του κόσμου, όπως αναφέραμε,  στο παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο JESSOLO ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο και την 1η θέση!


ΥΓ Το www.argyrades.gr συγχαίρει τον Γιάννη Καντιώτη και του εύχεται να είναι πάντα καλά και να καμαρώνουμε, μαζί με την οικογένειά του, για τις επιτυχίες του!