ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Νίκησε ο ΑΟ Βασιλατίκων 2 -1 τη ΓΕΘΝίκησε ο ΑΟ Βασιλατίκων 2 -1 τη ΓΕΘ
Νίκη που τον διατηρεί στην 4η θέση ισόβαθμο με τον Ποσειδώνα Βιταλάδων πέτυχε ο ΑΟ Βασιλατίκων επί της ΓΕΘ με  2 -1, την Κυριακή το πρωϊ στο γήπεδο Περιβολίου.

Οι νεαροί παίκτες της ΓΕΘ έβαλαν δύσκολα στους έμπειρους παίκτες του ΑΟΒ, αφού προηγήθηκαν μόλις στο 8΄με γκολ του Δ. Πουλιάση. Μετά το 0 – 1 ο ΑΟΒ αντέδρασε και είχε κλασική ευκαιρία με τον Γ. Κάντα στο 17΄που προ κενής εστίας έστειλε τη μπάλα άουτ.

Ο ίδιος παίκτης ξεπλήρωσε τη χαμένη ευκαιρία πετυχαίνοντας δυο γκολ σε εννιά λεπτά μέχρι τη λήξη του Α΄ ημιχρόνου κάνοντας την ολική ανατροπή. Ισοφάρισε σε 1 – 1στο 35΄και στο 44΄διαμόρφωσε το τελικό 2 – 1.

Στο Α΄ ημίχρονο οι γηπεδούχοι απείλησαν με σουτ των Κόσσια και Άλμπαν.

Στο Β΄ ημίχρονο ο Σαμοϊλης είχε δυο ευκαιρίες για να δώσει μεγαλύτερες διαστάσεις στη νίκη του ΑΟΒ, αλλά δεν ήταν αποτελεσματικός.

Διαιτησία: Διαβάτης, Μίαρης, Σατκλιφ

ΑΟ ΒΑΣΙΛΑΤΙΚΩΝ (Λειτούργης) Γαστερα΄τος, Ν. Κουλούρης, Κυπριώτης, Γ. Κάντας, Ι. Κουλούρης, Κόσσια, Σαμοϊλης, Μίαρης, Άλμπαν, Α. Κουλούρης, Γιαννούλης. Έπαιξε και ο Κ. Νικομάνης.

ΓΕ ΘΙΝΑΛΙΟΥ (Τσιρώνης) Γιαννάκης, Άντζος, Μανάρκολι, Ι. Πουλιάσης, Α. Πουλιάσης, Νόκκα, Κολέτσι, Σαλβάνος, Χάσι, Μπιάνκης, Δ. Πουλιάσης. Έπαιξε και ο Τσιριγώτης.

ΦΩΤΟ Φ. Βλαχόπουλος