ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Αδιανόητο: 24χρονος Βρετανός έμεινε παράλυτος από ένα ανόητο αστείο στον Κάβο


Αδιανόητο: 24χρονος Βρετανός έμεινε παράλυτος από ένα ανόητο αστείο στον Κάβο


Μια ανόητη πλάκα κατά τη διάρκεια διακοπών στην Κέρκυρα άφησε 24χρονο Βρετανό παράλυτο για το υπόλοιπο της ζωής του.

Ο λόγος για τον Ρις Κέμπλι από το Λονδίνο, ο οποίος πήγε το καλοκαίρι πρώτη φορά διακοπές στο εξωτερικό μαζί με πέντε φίλους του, επιλέγοντας τον Κάβο στην Κέρκυρα. Στις 11 Ιουνίου, μια ημέρα προτού επιστρέψει στην Αγγλία, συνέβη το ατύχημα που άλλαξε τη ζωή του.

Πιο αναλυτικά, οι φίλοι του νοίκιασαν «γουρούνες» και εκείνος, μια και δεν μπορούσε να οδηγήσει, διότι πάσχει από κρίσεις επιληψίας, πήγε με ένα άλλο αγόρι σε πάρτι πάνω σε σκάφος.

Το σκάφος επέστρεψε στο λιμάνι και ο Ρις περίμενε να αποβιβαστεί. Τότε τον πλησίασε ένα γκρουπ κοριτσιών και ένα από αυτά τον ρώτησε χαμογελώντας αν ξέρει να κολυμπάει. Όταν εκείνος της απάντησε καταφατικά, τον έσπρωξαν «για πλάκα».

Τότε ο 24χρονος, που λατρεύει το ποδόσφαιρο και την προπονητική, έπεσε με το κεφάλι στη θάλασσα, όμως τα νερά ήταν ρηχά και έσπασε τον αυχένα του χτυπώντας στον πυθμένα. Το χτύπημα τον άφησε τετραπληγικό και πλέον δεν μπορεί να κινήσει ούτε τα χέρια ούτε τα πόδια του.

Η μητέρα του, Ρέιτσελ, και οι φίλοι του κάνουν τώρα διαδικτυακό έρανο για να αγοράσουν πανάκριβο μηχάνημα, το οποίο θα κρατήσει ζωντανή την ελπίδα ότι κάποια ημέρα θα περπατήσει ξανά.

ΠΗΓΗ: www.finances.gr