ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ανακατατάξεις στη Βαθμολογία του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής - Δεκτή η έφεση του Μέγα Αλέξανδρου ΚαλλιθέαςΑνακατατάξεις στη Βαθμολογία του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής  - Δεκτή η έφεση του Μέγα Αλέξανδρου Καλλιθέας

Ανακατατάξεις στις υψηλές και μεσαίες θέσεις της βαθμολογία φέρνει η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ με την οποία δικαιώθηκε ο Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας για την έφεση που είχε καταθέσει κατά της ποινής για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου που δε διεξήχθη στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Πρωτόδικα ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου κέρδισε τον αγώνα με σκορ 3-0, αφαιρέθηκαν 3 βαθμοί από την ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Καλλιθέας και του επιβλήθηκε πρόστιμο 2000 ευρώ.

Μετά τη σημερινή απόφαση από την Επιτροπή Εφέσεων η ΕΠΟ θα ορίσει εντός 15 ημερών εκ νέου τον αγώνα με τον ΠΑΣ Αχέρων στο Καναλάκι.

Έτσι ο Αχέρων από τα ψηλά βρέθηκε στα μεσαία σκαλοπάτια, ισοβαθμώντας με τον Τηλυκράτη στην 8η θέση, ενώ ο Μ. Αλέξανδρος βρίσκεται πια μόλις έναν βαθμό πίσω τους. Αυτή η εξέλιξη δίνει στην ομάδα της Καστορι΄ς ώθηση και κίνητρο για τον αγώνα της Κυριακής με τον Κρόνο. Και στον Κρόνο γνωρίζουν ότι ο αγώνας δε θα είναι εύκολος.

Βαθμολογία

1.Μακεδονικός Φούφα 33
2.Κρόνος Αργυράδων 30
3.Ναυπακτιακός 29
4.ΑΕ Λευκίμμης 28
5.Θεσπρωτός 27
6.Σούλι Παραμυθιάς 26
8. Αχέρων Καναλακίου 24
9. Τηλυκράτης 24
10. Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας 23
11. Θρίαμβος Σερβιανών 21
11.Μακεδονικός Σιάτιστας 12
12.Γρεβενά Αεράτα 2
13.ΑΟ Φλωριάδας -4

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Aχέρων Καναλακίου-Μακεδονικός Φούφα
Θεσπρωτός-Μακεδονικός Σιάτιστας
ΑΟ Φλωριάδας-Γρεβενά Αεράτα
ΑΕ Λευκίμμης-Ναυπακτιακός
Τηλυκράτης-Σούλι Παραμυθιάς
Κρόνος Αργυράδων-Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας
Ρεπό: Θρίαμβος Σερβιανών