ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Νίκη – εφαλτήριο του Κεραυνού Αγ. Νικολάου για την 3η θέσηΝίκη – εφαλτήριο του Κεραυνού Αγ. Νικολάου για την 3η θέση

Νίκη – εφαλτήριο για την 3η θέση πέτυχε ο Κεραυνός Αγ. Νικολάου σήμερα, Κυριακή 17/2, στο γήπεδο Πετριτή επί της αξιόμαχης Ομόνοιας με 1 – 0. Εντάξει είχε καιρό να σκοράρει παρά την καλή του απόδοση ο Θρασύβουλος στον οποίο εστιάζεται η αμυντική τακτική του εκάστοτε αντίπαλου, αλλά το σημερινό γκολ εκτοξεύει την ομάδα του στην 3η θέση. Ένα γκολ που πέτυχε με κεφαλιά στο 72΄αξιοποιώντας τη σέντρα του Καλησπεράτη. Στη σημαντικότερη, εκτός του γκολ φάση, πάλι πρωταγωνιστής ο Θρασύβουλος με διπλό δοκάρι(!). Στο 30΄με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά με πλασέ πάλι δοκάρι!

Γενικά η νίκη του Κεραυνού ήταν δίκαιη σε ένα παιχνίδι που είχε την υπεροχή, αλλά χωρίς μεγάλες φάσεις, αφού οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν αμυντικά και μόνο στο 20΄απείλησαν με ένα μακρινό σουτ του Τσελάι που πέρασε άουτ

Διαιτησία: Κορακιανίτης, Σερίφης, Τσακλίφ

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (Κ. Καλούδης) Τσουκιάς, Γ. Μίαρης, Ν. Δημουλής, Τάσσης, Ν. Ρέβης, Μαράι, Μηνάς, Κουλούρης, Θρ. Καλούδης, Χαντάι, Α. Μίαρης. Έπαιξαν και οι: Ε. Καλούδης, Ζερβός, Ν. Καλούδης, Καλησπεράτης.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΓΑΣΤΟΥΡΙΟΥ (Κ. Μπολάνο) Μίτσιος, Σταύρο, Κουλούρης, Ιμπραχίμι, Κονισπολιάτης, Αβραμιώτης, Καλόγερος, Μέτης, Μπασιούκας, Τσελάι, Κατσιλιάνος, Έπαιξαν και οι: Κολόνιας, Μότσης, Κασίμης.