ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Καρέ του Κυριζάκη στους Αυλιώτες 4 – 0 την ΑναγέννησηΚαρέ του Κυριζάκη στους Αυλιώτες  4 – 0 την Αναγέννηση

Καρέ του Κυριζάκη στην παλιά του ομάδα την Αναγέννηση σήμερα (Σάββατο 10/2) στο γήπεδο των Αυλιωτών. Καλύτερος ο Οδυσσέας νίκησε με 4 – 0 την Αναγέννηση.
Μόλις στο 2΄ο Κυριζάκης έγραψε το 1 – 0 που ήταν και το σκορ του Α΄ ημιχρόνου. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μια καλή εκτέλεση φάουλ του Μίτσουλη που κατέληξε άουτ.

Στις αρχές του Β΄ ημιχρόνου, στο 47΄με σουτ μέσα από την περιοχή ο Κυριζάκης πέτυχε το 2 – 0. Ο ίδιος παίκτης στο 60΄με πέναλτι το 3 - 0  και στο 70΄πέτυχε ακόμα ένα γκολ διαμορφώνοντας το θριαμβευτικό 4 – 0. Στο Β΄ ημίχρονο οι καλύτερες φάσεις της Αναγέννησης ήταν η κεφαλιά του Πάγγου που έφυγε άουτ και του Αρτ. Μίαρη στο 80΄.

Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι βρέθηκαν δυο φορές σε θέση τετ α τετ, αλλά δεν τις αξιοποίησαν.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Δράμπαλος

Οι συνθέσεις

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΥΛΙΩΤΩΝ: (Γ. Γκαμπέτας) Μουζακίτης Βασίλης (Σαπαυλος), Μουζακίτης Γιάννης (Γκιόκας), Μπάνος Δήμος, Μουζακίτης Κωνσταντίνος (Μαρκεζίνης ), Πουλά Φλαμουρ, Ρικος Δημήτρης, Τσουκαλας Δημήτρης , Κολι Αρντιτ, Μουζακίτης Νίκος (Λαλεμ), Γεωργίου Σταύρος, Κυριζακης  Γιώργος Έπαιξαν και οι: Σωτηροπουλος Νεκταριος, Ρικος Κωνσταντίνος, Κοντογιώργης Νίκος, Πουλά Ρόμπερτ 


ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ: (Ι. Κουρής) Β. Νάος, Γιαννακόπουλος, Κ. Βλάσσης, Μαραβελάκης, Σουλάνης, Χρυσικόπουλος, Μαράι, Θ. Μίαρης, Π. Νικομάνης, Πάγγος, Μίτσουλης. Έπαιξαν και οι: Χ. Νικομάνης, Αρτ. Μίαρης, Γ. Κουλούρης.