ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Νίκη Φαίακα Μαραθιά με αγγλικό σκορ 4 – 3!Νίκη Φαίακα Μαραθιά με αγγλικό σκορ 4 – 3!

Πολύ πιο εύκολα από ό, τι δείχνει το τελικό …αγγλικό σκορ 4 – 3 επικράτησε ο Φαίαξ το πρωί της Κυριακής στο γήπεδο Περιβολίου επί του Κεραυνού Ποταμού και παραμένει πρωτοπόρος στη Β΄ΕΠΣΚ και αήττητος σε όλες τις διοργανώσεις!
Χωρίς να έχει σπουδαία απόδοση, ιδιαίτερα στο Α΄ ημίχρονο προηγήθηκε μ 1 – 0 στο 17΄με σουτ έξω από την περιοχή του Α. Γούναρη.

Πλούσιο με έξι γκολ το Β΄ ημίχρονο και μάλιστα στο τελευταίο μισάωρο. Στο 60΄ο Παπίρης ισοφάρισε για τον Ποταμό με σουτ μέσα από την περιοχή σε 1 – 1. Με τον ίδιο περίπου τρόπο ο Μπότσης στο 70΄ έγραψε το 2 – 1.

Στο 75΄ο Κ. Γούναρης με προβολή διεύρυνε το προβάδισμα των γηπεδούχων σε 3 – 1. Μετά από δυο λεπτά στο 77΄ο Α. Γούναρης διπλασίασε τα τέρματά του διαμορφώνοντας το 4 – 1 και εδραιώνοντας τη νίκη της ομάδας του.

Στο 88΄ο Ν. Ασπρέας με σουτ έξω από την περιοχή μείωσε σε 4 – 2 και στο 90΄με πέναλτι ο Μιχαλάκης διαμόρφωσε το τελικό 4 – 3.

Με αρκετές τελικές και χαμένες ευκαιρίες ο Φαίαξ πέτυχε δίκαια μια ακόμα νίκη επί ενός αξιόμαχου αντιπάλου.

Διαιτησία: Μίαρης, Ίσερης, Τσιριμιάγκος.

ΦΑΙΑΞ ΜΑΡΑΘΙΑ: (Σπ. Νικομάνης) Μακαντάνης, Κ. Γούναρης, Κοσμάς, Δ. Νικομάνης, Γεωργοπάλης, Μ. Σαγιάς, Α. Γούναρης, Β. Νικομάνης, Μπότσης, Καστρινός, Μπράτος. Έπαιξαν και οι: Αλαμάνος, Βλαχόπουλος.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΟΤΑΜΟΥ (Μάνδυλας) Α. Ασπρέας, Κοκόσης, Σίφαντος, Ν. Γεωργοτάς, Λέισος, Καράπαπας, Παπίρης, Αγάθος, Μιχαλάκης, Χ. Γεωργοτάς, Χειμαριός. Έπαιξαν και οι: Ν. Ασπρέας, Τατσούλης.