ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

4άστερος Πετριτής με χατ τρίκ του Σίσκοφ!4άστερος Πετριτής με χατ τρίκ του Σίσκοφ!

Δε δυσκολεύτηκε ο Αστέρας στο γήπεδο του Πετριτή να διευρύνει το σερί των νικών πετυχαίνοντας μια ακόμα ευρεία νίκη με 4 – 0 επί του ΑΟ Κοντόκαλι με χατ τρικ του Σίσκοφ που αποδεικνύεται μια πολύ καλή μεταγραφή. Ο Αστέρας δείχνει πανέτοιμος εν όψει της … μητέρας όλων των μαχών που θα διεξαχθεί το Σάββατο στην Αχαράβη κρίνοντας, ίσως, τον φετινό πρωταθλητή.

Στο 20΄ο Σίσκοφ εκμεταλλεύτηκε την ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων Γερδούκη και εξ επαφής έγραψε το 1 – 0. Πάλι ο Σίσκοφ στο 35΄αξιοποίησε τη σέντρα του Καλούδη πετυχαίνοντας το 2 – 0. Στο 40΄πάλι ο Καλούδης σεντράρει και με κεφαλιά ο Π. Λέσσης διαμορφώνει το 3 – 0 που ήταν και το σκορ του Α΄ημιχρόνου. Εκτός από τα τρία γκολ οι γηπεδούχοι είχαν και τρία δοκάρια! Δυο με τον Μάμαλο στο 10΄και στο 30΄και ένα με τον Σίσκοφ στο 15΄. Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι είχαν μια καλή προσπάθεια με μακρινό σουτ του Λίβερη που έφυγε άουτ.

Στο Β΄ ημίχρονο και στο 50΄ο Σίσκοφ αξιοποιώντας σέντρα του Π. Λέσση πέτυχε το χατ τρίκ γράφοντας το τελικό 4 – 0. Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες με τους Δ. Στούπα, Χρ. Γεωργοπάλη, Σίσκοφ και Μάμαλο. Οι φιλοξενούμενοι και πάλι με τον Λίβερη που από θέση τετ α τετ νικήθηκε από τον Μάρτη.

Διαιτησία: Αρμενιάκος, Α. Βλάσσης, Μίαρης.

Οι συνθέσεις:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ (Β. Ξάνθης) Μάρτης, Ιωακειμίδης. Καλούδης, Μηνάς, Καρράς, Σπ. Στούπας, Γαρδικιώτης, Δ. Στούπας, Μάμαλος, Δ. Ίσερης, Σίσκοφ. Έπαιξαν και οι: Π. Λέσσης, Μάρκου, Κούμπους, Χρ. Γεωργοπάλης.

ΑΟ ΚΟΝΤΟΚΑΛΙ (Μάρισσιτς) Γερδούκης, Τζώρας, Κούρκουλος, Μώρος, Λίβερης, Γκόγκος, Μαρτίνος, Χρυσικόπουλος, Σέχι, Προβατάς. Έπαιξαν και οι: Κόκκας, Μαγγίνης