ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

6άρα του Φαίακα Μαραθιά!6άρα του Φαίακα Μαραθιά

Η διαφορά του αήττητου Φαίακα Μαραθιά με τον Κεραυνό Δραγωτινών είναι και βαθμολογικά μεγάλη και φάνηκε και στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου
Λευκίμμης την Κυραικάη 24/2 το πρωί. Το 1- 6 δείχνει και την εικόνα μέσα στο γήπεδο, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των παικτών των γηπεδούχων.

Μόλις στο 5΄ο Α. Γούναρης σημείωσε το 0 – 1 και στο 23΄ο Μπότσης διπλασίασε τα τέρματα του Φαίακα. Το 0 – 2 ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Βροχή από γκολ στο Β΄ ημίχρονο και σε ένα δεκαπεντάλεπτο (55΄έως 70΄) σημειώθηκαν τέσσερα γκολ. Ο Μπράτος στο 55΄το 0 – 3 και ο Α. Γούναρης στο 58΄ διπλασίασε τα τέρματά του γράφοντας το 0 – 4. Ο έτερος Γούναρης ο Κωνσταντίνος στο 62΄το 0 – 5. Το γκολ της τιμής για τους γηπεδούχους ο Γ. Βλάσσης στο 70΄Στο 75΄ο Καστρινός διαμόρφωσε το τελικό 1 – 6.

Διαιτησία: Μίαρης, Βέκβερτ, Κυπριώτης

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΔΡΑΓΩΤΙΝΩΝ (Ανδρονικόπουλος) Θεριανός, Σ. Κουλούρης, Ζερβός, Γούναρης, Στούπας, Α. Βλάσσης, Γ. Βλάσσης, Καστρινός, Δ. Κουλούρης, Α.Βλάσσης, Βλαχόπουλος. Έπαιξε και ο Ανδρονικόπουλος.

ΦΑΙΑΞ ΜΑΡΑΘΙΑ (Σπ. Νικομάνης) Μακαντάνης, Δ. Νικομάνης, Κοσμάς, Γεωργοπάλης, Αρμενιάκος, Β. Νικομάνης, Μπράτος, Καστρινός, Μπότσης, Κ. Γούναρης, Α. Γούναρης. Έπαιξαν και οι: Βλαχόπουλος, Μ. Σαγιάς.