ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

ΔΑΣ: Κανονικά, οι εκλογές στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας


ΔΑΣ: Κανονικά, οι εκλογές στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας

Σε ανακοίνωσή της η ΔΑΣ τονίζει ότι: “Κανονικά θα πραγματοποιηθούν οι αρχαιρεσίες του Εργατικού Κέντρου Κέρκυρας”

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΔΑΣ

Κανονικά θα πραγματοποιηθούν οι αρχαιρεσίες του Εργατικού Κέντρου Κέρκυρας για ανάδειξη Εφορευτικής Επιτροπής το Σάββατο 23/2/19 , καθώς και για την ανάδειξη οργάνων και αντιπροσώπων για την ΓΣΕΕ την Τετάρτη 27/2/19.

Αυτό επιτάσσει η προσωρινή διαταγή του Μονομελούς Πρωτοδικείου Κέρκυρας το οποίο απέρριψε το αίτημα για αναβολή των αρχαιρεσιών και δέχτηκε το αίτημα για αναστολή της συμμετοχής 19 αντιπροσώπων.

Η διεξαγωγή των αρχαιρεσιών σ αυτές τις ημερομηνίες , έχουν αποφασιστεί απ την Γενική Συνέλευση των αντιπροσώπων στις 28/1/19 και εφόσον δεν διατάσσεται απ το Πρωτοδικείο η αναστολή αυτής της απόφασης , αυτή συνεχίζει να είναι ισχυρή και να παράγει νόμιμο αποτέλεσμα.

Η απόφαση αυτής της Γενικής Συνέλευσης μπορεί να ανακληθεί μόνο με απόφαση Γενικής Συνέλευσης ή δικαστική απόφαση και όχι με απόφαση Διοικητικού Συμβουλίου , πόσο δε μάλλον από διοικητικό συμβούλιο όπου δεν έχει συγκληθεί νόμιμα και συμμετέχουν σ αυτό 3 από τα 9 μέλη του.

Καλούμε τους εκλεγμένους αντιπροσώπους των σωματείων να προσέλθουν κανονικά με την ταυτότητα και τα βιβλιάρια τους στις 15.00 μ.μ. , για να συμμετάσχουν στην διαδικασία που θα διαρκέσει απ τις 15.00 μ.μ. έως τις 20.00 μ.μ.

Καλούμε τους εργαζόμενους να είναι παρόντες στις 14.00 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο , να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους συμμετέχοντας στις διαδικασίες οι οποίες πρέπει να είναι διάφανες ενώπιο της εργατικής τάξης

ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΗΤΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ SANDY BEACH
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ATLANTICA GRAND MEDITERRANEO RESORT &SPA
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ SUNSHINE CORFU HOTEL & SPA
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ LA GROTTA VERDE- ΑΓΙΟΣ ΓΟΡΔΙΟΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ IKOS DASSIA
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PELEKAS MONASTERY
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΗΣ BOLENTACO LIMITED