ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Κρόνος: Μια από τις καλύτερες άμυνες της Γ΄Εθνικής!


Κρόνος: Μια από τις καλύτερες άμυνες της Γ΄Εθνικής!

 Άλλη μια διάκριση για τον Κρόνο που διαθέτει μια από τις καλύτερες άμυνες της σε όλη τη Γ΄Εθνική με παθητικό μόλις 7 γκολ!

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο από το prismanews

Γ’ Εθνική: Αυτές είναι οι καλύτερες άμυνες σε όλους τους ομίλους!

Λένε πώς τα πρωταθλήματα τα παίρνουν οι άμυνες. Κάποιοι συμφωνούν με αυτό, και κάποιοι διαφωνούν.


Λένε πώς τα πρωταθλήματα τα παίρνουν οι άμυνες. Κάποιοι συμφωνούν με αυτό, και κάποιοι διαφωνούν. Ωστόσο κατά γενική ομολογία, μια καλή άμυνα, είναι το άλφα και το ωμέγα όταν κάνεις πρωταθλητισμό αλλά και όταν παλεύεις να αποφύγεις τον υποβιβασμό.

Πάμε να δούμε συγκεντρωμένα τα τέρματα που έχουν δεχθεί οι καλύτερες άμυνες και από τους οκτώ ομίλους της Γ’ Εθνικής.

>Καλύτερη άμυνα

Σε αυτήν την κατηγορία, συγκατοικούν δύο ομάδες. Η Καβάλα από τον 1ο όμιλο, που βρίσκεται στη 2η θέση με μια ήττα έχει δεχθεί μόλις τρία τέρματα, ενώ το ίδιο ισχύει και για την Καλαμάτα από τον 8ο όμιλο, η οποία είναι πρώτη με δύο ήττες.

>4 ΓΚΟΛ

Τέσσερα γκολ έχει δεχθεί μονάχα μια ομάδα, και πρόκειται για τη Νίκη Βόλου, από τον 4ο όμιλο, που είναι πρώτη και μάλιστα δεν έχει ηττηθεί ακόμα.

>6 ΓΚΟΛ

Σε αυτή τη λίστα βρίσκονται πέντε ομάδες. Από τον 5ο όμιλο, ο πρωτοπόρος Ο.Φ. Ιεράπετρας έχει κατά του έξι τέρματα, ενώ έχει μόλις μια ήττα (αυτή από τον ΠΟΑ στην 15η αγωνιστική).

Έξι επίσης έχουν από τον 6ο όμιλο ο Ιάλυσος που είναι πρώτος με μια ήττα, αλλά και ο δεύτερος Διαγόρας που έχει επίσης ηττηθεί μια φορά. Τις δύο ομάδες ωστόσο χωρίζουν έξι βαθμοί.

Εδώ, προστίθεται από τον 2ο όμιλο η αήττητη Νίκη Αγκαθιάς, η οποία είναι 3η (στο -3 από τον πρώτο Άρη Παλαιοχωρίου ο οποίος έχει μάλιστα 17 γκολ κατά και τρεις ήττες!)

Ακόμα, η ομάδα του Ασπρόπυργου έχει 6 γκολ κατά, από τη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα του 8ου ομίλου, με δύο ήττες, ισάριθμες με αυτές της 1ης Καλαμάτας.

>7 ΓΚΟΛ

7 τέρματα έχει δεχθεί ο Κρόνος Αργυράδων του 3ου ομίλου. Φιγουράρει στη 2η θέση με -2 από τον 1ο Ναυπτακτιακό Αστέρα, ενώ αμφότεροι έχουν 2 ήττες.

>8 ΓΚΟΛ

Οκτώ γκολ κατά έχει ο Εδεσσαικός που βρίσκεται στην 5η θέση του 2ου ομίλου, και μετράει τρεις ήττες.

>9 ΓΚΟΛ

Στη λίστα αυτή ανήκουν Εθνικός και Ιωνικός από τον 5ο όμιλο. Ο Εθνικός, είναι μόλις ένα βαθμό πίσω από τον ΟΦΙ, και έχει μια ήττα, ενώ ο Ιωνικός έχει τρεις.

Εδώ προστίθενται και από τον 8ο όμιλο η Ερμιονίδα που είναι στην 5η θεση με τρεις ήττες, και ο Α.Ο. Υπάτου στην 7η με έξι ήττες.

>10 ΓΚΟΛ

Επτά ομάδες έχουν δέκα γκολ κατά. Από τον 5ο όμιλο ο 3ος Γιούχτας, που μετράει δύο ήττες στο πρωτάθλημα, ο δεύτερος Ολυμπιακός Βόλου από τον 4ο όμιλο που έχει μια ήττα, ο Νέστος Χρυσούπολης που φιγουράρει στην 1η θέση του 1ου ομίλου και μάλιστα είναι αήττητος.

Στον 3ο όμιλο δύο ομάδες έχουν δέκα γκολ κατά και είναι ο 5ος Θεσπρωτός με τρεις ήττες, και η Α.Ε. Λευκίμμης που είναι 8η, επίσης με τρεις ήττες.

Στον 7ο όμιλο τρεις ομάδες έχουν δεχθεί από δέκα τέρματα. ο 2ος Ηλυσιακός που έχει και μια ήττα, ο Αιολικός από την 3η θέση με τρεις ήττες και οι Άγιοι Ανάργυροι από την 5η θέση με μόλις δύο ήττες.

ΟΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ

Κάποιους από τους πρωτοπόρους, τους είδαμε παραπάνω τις καλύτερες άμυνες. Είναι όμως και κάποιοι άλλοι που απέχουν από αυτές τις λίστες, και προφανώς η εκτελεστική δεινότητα των επιθετικών τους, τους κρατάει στις πρώτες θέσεις.

2ος ΟΜΙΛΟΣ:

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, στον 2ο όμιλο πρωτοπόρος είναι ο Άρης Παλαιοχωρίου, που όμως έχει κατά 17 γκολ. Ωστόσο, οι επιθετικοί του έχουν βρει δίχτυα 29 φορές και έτσι είναι στο +3 από τη δεύτερη Ελπίδα Σκουτάρεως.

3ος ΟΜΙΛΟΣ:

Ο Ναυπακτιακός Αστέρας που οδηγεί την κούρσα στο συγκεκριμένο όμιλο, έχει δει τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του 12 φορές, δηλαδή τέσσερις λίγοτερες από τον 2ο Κρόνο Αργυράδων. Πάντως, Θεσπρωτός, Αχέρων Καναλακίου και ΑΕ Λευκίμμης έχουν δεχθεί λιγότερα τέρματα από τον πρωτοπόρο.

7ος ΟΜΙΛΟΣ:

Μπορεί το Αιγάλεω να βρίσκεται στο +10 από τον Ηλυσιακό, όμως έχει δεχθεί ένα παραπάνω γκολ τόσο από τον Ηλυσιακό όσο και από τον Αιολικό και τους Αγίους Ανάργυρους.Πηγή: prismanews