ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

ΤΕ Κέρκυρας ΚΚΕ: Δημοτική και Περιφερειακή Αρχή επιδιώκουν λύση με βία και καταστολή


ΤΕ Κέρκυρας ΚΚΕ: Δημοτική και Περιφερειακή Αρχή, επιδιώκουν λύση με βία και καταστολή

 Στα σημερινά επεισόδια στην ΠΕ Κέρκυρας και στην "όξυνση της βίας και της καταστολής"  αναφέρεται η ανακοίνωση της τοπικής επιτροπής του ΚΚΕ

Η ανακοίνωση:

«Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τη Δημοτική και Περιφερειακή Αρχή, επιδιώκουν να λύσουν το αδιέξοδο των σκουπιδιών, που οι ίδιοι δημιούργησαν, με όξυνση της βίας και της καταστολής.
Όπως φαίνεται, δεν είναι μεγάλη η διαδρομή από το αίτημα για κατάργηση των ΜΑΤ (που εξέφραζε ο ΣΥΡΙΖΑ) μέχρι τη χρησιμοποίησή τους σε κάθε ευκαιρία. Τραυματισμοί, γκλοπς, ασπίδες, σπρωξίματα ακόμη και σε κλειστούς χώρους με τεράστιους κινδύνους. Θα πρέπει να διερευνηθούν οι ευθύνες για αυτούς που έδωσαν  εντολή για την επέμβαση της αστυνομίας σε κλειστό χώρο που είχε ως αποτέλεσμα και σοβαρό τραυματισμό.

Η αντιλαϊκή πολιτική που ακολουθούν διαχρονικά ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και τώρα ΣΥΡΙΖΑ είναι απολύτως συνυφασμένη με τις συλλήψεις, τις δίκες και την τρομοκρατία. Αυτό το έχουν ζήσει από πρώτο χέρι μόνο μέσα σε λίγους μήνες οι φοιτητές, οι μαθητές, οι αγρότες, οι εκπαιδευτικοί και οι συνταξιούχοι.

Και το σημερινό γεγονός πρέπει να αξιοποιηθεί για να βγάλει ο κόσμος συμπεράσματα, να μην δώσει συγχωροχάρτι σε όλες αυτές τις δυνάμεις που πότε με το μαστίγιο και πότε με το καρότο γίνονται εμπόδιο για τις λαϊκές ανάγκες, όπως είναι και το δικαίωμα για μια ζωή χωρίς σκουπίδια, για λύση που δεν θα επιβαρύνει τη λαϊκή οικογένεια».