ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Με επιτυχία η εκδήλωση κοπής της πίτας του Συνδέσμου Προπονητών ΚέρκυραςΜε επιτυχία η εκδήλωση κοπής της πίτας του Συνδέσμου Προπονητών Κέρκυρας
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής πίτας του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Κέρκυρας, μετά από πολλά χρόνια, στο Φουαγιέ του Δημοτικού θεάτρου χθες, Δευτέρα 18/2. Εκτός από τους προπονητές, πολλοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου έδωσαν το παρόν σε μια ζεστή εκδήλωση, όπου τιμήθηκαν για την προσφορά τους προπονητές και άλλοι παράγοντες.
 
Πολύ θετική η απόφαση του ΔΣ και του προέδρου Γ. Χονδρογιάννη να βραβεύσουν ανθρώπους του ποδοσφαίρου με διαχρονική προσφορά στο χώρο.

Πιο συγκεκριμένα, τιμήθηκαν για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο, ο Σπύρος Κάντας (Μίλιος) από τον πρόεδρο της ΕΠΣΚ Π. Ποζίδη, ο Βίκης Παργινός από τον πρόεδρο του Συνδέσμου Γ. Χονδρογιάννη, ο Κώστας Νατσίκος από τον Χρ. Βάσσαλο, ο Σπύρος Γιαννούλης από τον Χ. Αρβανιτάκη και ο Αντώνης Ζώτος από τον Π. Κορομπόκη.


Συγκίνηση, τέλος, προκάλεσε και η βράβευση του Άκη Γεροντικού, παράγοντα του Ολυμπιακού Μ. που έφυγε πριν λίγο καιρό από τη ζωή, από τον ταμία του Συνδέσμου Γ. Τσικρικώνη.