ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Σ. Σπύρου – Ιόνιος Συμμαχία: Παρουσίαση του συνδυασμού


Σ. Σπύρου – Ιόνιος Συμμαχία: Παρουσίαση του συνδυασμού

Έγινε σήμερα το πρωί (Σάββατο 2/2) στην αίθουσα της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας η παρουσίαση του λογοτύπου και των βασικών αρχών  για τον συνδυασμό Ιόνιος Συμμαχία με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Σπύρο Σπυρου με κεντρικό σύνθημα «συνεχίζουμε με Αγάπη για τον Τόπο μας»,

 «Ο αγώνας ξεκίνησε και θα είναι νικηφόρος. Η κοινωνία έχει κάθε δικαίωμα να μπορεί να επιλέγει τους αυτοδιοικητικούς της εκπροσώπους μέσα από τα σπλάχνα της: Ανθρώπους άξιους, εργατικούς, συνεπείς, οι οποίοι έχουν συμμετάσχει στα δρώμενα στην κοινωνία, από οποιαδήποτε πλευρά, έχουν αφήσει το αποτύπωμά τους σε κάθε μέρος.Το όνομα του συνδυασμού "Ιόνιος Συμμαχία"! Σήμερα στέλνουμε μήνυμα αισιοδοξίας σε όλα τα νησιά του Ιονίου και στους κατοίκους τους δηλώνοντας πως θα είμαστε αδιάκοπα κοντά τους.
Καλώ λοιπόν τους πολίτες να σηκώσουν το κεφάλι και να μην τους ταπεινώνουν, γιατί η εποχή μας δυστυχώς έχει ταπεινώσει τους πολίτες. Οι σημερινοί κυβερνώντες μας έχουν εξοικειώσει στο συμβιβασμό και βλέπουμε πολίτες αγανακτισμένους οι οποίοι έχουν εξαφανιστεί από το προσκήνιο, νιώθοντας απογοητευμένοι, ότι τους εξαπάτησαν».