ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Γιάννης Χονδρογιάννης: «Η προσπάθεια συνεχίζεται…»Γιάννης Χονδρογιάννης: «Η προσπάθεια συνεχίζεται…»

Με την επιστροφή του στον Κρόνο ο Γιάννης Χονδρογιάννης αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο το ποιοτικό ρόστερ της ομάδας και της δίνει ώθηση για να ανέβει στις υψηλότερες θέσεις της βαθμολογίας. Μετά τη νίκη της Κυριακής επί του Μέγα Αλέξανδρου Καλλιθέας Καστοριάς με 3 – 1 η ομάδα βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής -1 βαθμό από την κορυφή. 

Κάτι που δε φανταζόταν και ο πιο αισιόδοξος οπαδός της μετά την 7η αγωνιστική που η ομάδα βρισκόταν στην 7η θέση. Όμως ο πρόεδρος Γιάννης Καραϊσαρλής έχοντας εμπιστοσύνη στο δυναμικό της ομάδας και ενισχύοντας την στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη έβαλε τα θεμέλια για να είναι ο Κρόνος σε τροχιά ανόδου,
Πρόεδρος, διοίκηση, προπονητής και συνεργάτες, παίκτες και φίλαθλοι σαν μια γροθιά ενωμένοι μπορούν να φέρουν τον Κρόνο ακόμα πιο ψηλά. Σε αυτό το μήκος κύματος και οι αποκλειστικές δηλώσεις του Γιάννη Χονδρογιάννη στο www.argyrades.gr μετά το τέλος του αγώνα με τον Μ. Αλέξανδρο.

«Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Νικήσαμε μια πολύ καλή ομάδα, όπως είναι ο Μέγας Αλέξανδρος, αποδίδοντας σε μεγάλα διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο. Για αυτό οι ποδοσφαιριστές μας αξίζουν τα συγχαρητήρια. Πιστεύω σε αυτούς και με σοβαρότητα και σκληρή δουλειά μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Μας ενδιαφέρει σε κάθε αγώνα να παίρνουμε τη νίκη και να ικανοποιούμε τους φιλάθλους μας. Ευχαριστώ τους Τιτάνες και τους φιλάθλους της Κέρκυρας για τη συμπαράσταση.

Μας απομένουν έξι τελικοί και πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι μαζί από τον πρόεδρο που είναι πάντα δίπλα μας και κάνει τα πάντα για την ομάδα μέχρι τον κάθε απλό φίλαθλο και τους απανταχού Αργυραδίτες να πετύχουμε αυτό που μας αξίζει!»