ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Πρωταγωνίστρια η Καρύδη με ένα «χρυσό» και ένα «αργυρό» στους βαλκανικούς της Κωνσταντινούπολης!Πρωταγωνίστρια η Καρύδη με ένα «χρυσό» και ένα «αργυρό» στους βαλκανικούς της Κωνσταντινούπολης!

Πρωταγωνίστρια η Κερκυραία αθλήτρια Σπυριδούλα Καρύδη  που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ20 στην Κωνσταντινούπολη με άλμα στα 13,25 μ., επίδοση που αποτελεί ατομικό της ρεκόρ στον κλειστό στίβο και είναι η δεύτερη καλύτερη επίδοση της καριέρας της.
Η αθλήτρια του Παύλου Σκορδίλη νωρίτερα είχε πετύχει 13,16 μ., επίδοση που επίσης ήταν ρεκόρ της, αφού βελτίωνε το 13,08 μ. της ημερίδας στο ΣΕΦ.
Στον προκριματικό των 60 μ.  συμμετείχε η Εμμανουέλα Καρυάμπα, που τερμάτισε σε 7.74, όσο και το ατομικό της ρεκόρ. Η Καρυάμπα μπήκε τελευταία στιγμή στην ομάδα, προκειμένου να αντικαταστήσει την Πολυνίκη Εμμανουηλίδου, που ταλαιπωρείται από ίωση. Στον προκριματικό των 60 μ. ο Σωτήρης Κομιανός - Γραββάνης πέτυχε 6.99 και προκρίθηκε στον τελικό, που θα γίνει αργότερα, όπως και η Μαρκέλλα Παπανδρέου που πέτυχε 7.73. Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε στα 800 μ. η Ελλη Δεληγιάννη με 2.13.24.

Η Καρύδη, λίγη μόλις ώρα μετά τον αγώνα, που έδωσε στο τριπλούν, αγωνίστηκε και στο μήκος νεανίδων Κλειστού Στίβου Κ20, Η κερκυραία πρωταθλήτρια, με άλμα 6.10μ, (που αποτελεί ατομικό της ρεκόρ) ήρθε δεύτερη, δίνοντας ένα ακόμα μετάλλιο στην Ελλάδα.