ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Με επιτυχία η εθελοντική αιμοδοσία στο Νεοχώρι ΛευκίμμηςΑνταποκρίθηκαν οι κάτοικοι της περιοχής στο κάλεσμα για εθελοντική αιμοδοσία του Πολιτιστικού Συλλόγου Νεοχωρίου την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 στην αίθουσά του, σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας. Ήταν η 13η κατά σειρά εθελοντική αιμοδοσία για την Τράπεζας Αίματος.

Η ανταπόκριση των κατοίκων του χωριού και γενικότερα της ευρύτερης περιοχής της Λευκίμμης υπήρξε πάρα πολύ μεγάλη, ενώ τελικά συγκεντρώθηκαν 62 φιάλες αίματος.

Να αναφέρουμε ότι το έργο της Αιμοληψίας διεξήγαγαν με υποδειγματικό τρόπο στελέχη της Μονάδας Αιμοδοσίας του Γεν. Νοσοκομείου Κέρκυρας, όπου επικεφαλής ήταν ο αιματολόγος ιατρός κ. Ανδριώτης Βασίλης. Επίσης στην ομάδα ήταν η κ. Ίσερη Φωτεινή – Επισκέπτρια Υγείας, η κ. Σκολαρίκη Ζαφειρούλα – Νοσηλεύτρια καθώς και ο κ. ΚουβαράςΤάσος – οδηγός ασθενοφόρου.

Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου και ο υπεύθυνος της τράπεζας αίματος κ. Σουλάνης Αλέξανδρος φανερά ικανοποιημένοι, εκφράζουν δημόσια τις ευχαριστίες τους:

α) στους εθελοντές αιμοδότες που ανταποκρίθηκαν με προθυμία στο κάλεσμα του συλλόγου και

β) στα στελέχη και στον διευθυντή αιματολόγο της μονάδας αιμοδοσίας του Γεν. Νοσοκομείου Κέρκυρας.

Παράλληλα, η ομάδα του fb Νεοχωρίου εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια σε όλους τους αιμοδότες που συμμετείχαν στην εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου του χωριού, καθώς και στους συντελεστές αυτής της προσπάθειας.