ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Νίκη ΑΟ Βασιλατίκων στο ντέρμπι με τις ΒιταλάδεςΝίκη ΑΟ Βασιλατίκων στο ντέρμπι με τις Βιταλάδες

Στο πολύ ενδιαφέρον ντέρμπι του Νότου της Β΄ΕΠΣΚ σήμερα, Κυριακή πρωί, στο γήπεδο Περιβολίου, ο ΑΟ Βασιλατίκων επικράτησε του Ποσειδώνα Βιταλαδων με 3 – 2 παίρνοντας ένα πολύτιμο τρίποντο  που τον σταθεροποιεί στις υψηλές θέσεις για τα μπαράζ ανόδου.

Δίκαιη νίκη του ΑΟΒ που είχε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα την υπέροχή και τις ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ, ενώ μετά το 70΄οι φιλοξενούμενοι πίεσαν ασφυκτικά μείωσαν σε 3 – 2 και είχαν ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν.

 Μόλις στο 12’  ο QOSJIA RiGERS άνοιξε το σκορ. Γρήγορη αντίδραση από τον Ποσειδώνα Βιταλάδων που με στο 17΄με πέναλτι ο Παπαβλασόπουλος ισοφάρισε σε 1 – 1. Πολύ γρήγορα, μόλις στο 19’  ο QOSJIA RiGERS πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ δίνοντας προβάδισμα με 2 – 1 στον ΑΟΒ. Ο Καββαδίας στο 35΄ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3 – 1 που ήταν και το σκορ του Α΄ ημιχρόνου.

Παρά την πίεση που άσκησαν οι φιλοξενούμενοι μετά το 70΄το μόνο που πέτυχαν ήταν να μειώσουν σε 3-2 στο 76΄με τον Ε. Βάρελη. Η συνολική εικόνα δείχνει, όμως, ότι δίκαια ο ΑΟΒ πήρε μια πολύτιμη νίκη.

Διαιτησία: Τόμπρος, Σταμάτης, Γκιόκας.


ΑΟ ΒΑΣΙΛΑΤΙΚΩΝ (Λειτούργης) Ν. Α. Γαστεράτος, Ν. Π.Γαστεράτος,Ν.Κουλούρης, Κυπριώτης, Γ.Κάντας, Γιαννούλης, Καββαδίας, Άλμπαν, Κουτρούλης, Σπ. Κάντας, Qosija Rigers. Έπαιξαν και οι: Κ. Νικομάνης, Μυρίλλας.


ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΒΙΤΑΛΑΔΩΝ: (Φ. Βάρελης) Α. Βλάσσης, Μπαλής, Σπ. Νικομάνης, Σπ. Βλάσσης, Α. Βάρελης, Πλασκασοβίτης, Λιόπουλος, Μ. Βάρελης, Φάικ, Φ. Κουλούρης, Παπαβλασόπουλος. Έπαιξαν και οι: Καλογερόπουλος, Μπρούνο, Ε. Βάρελης