ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Κέρκυρα - Βόλος 1-1

Κέρκυρα - Βόλος 1-1
 Κέρκυρα - Βόλος 1-1

Ισόπαλο με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε το ματς της Κέρκυρας με τον Βόλο αποτέλεσμα βολικό για την ομάδα της Μαγνησίας, εν αντιθέσει με τους Φαίακες οι οποίοι βλέπουν τις πιθανότητες τους για την δεύτερη θέση να μειώνονται κι άλλο.

Εκτός διεκδίκησης δεύτερης θέση τείθεται πλέον η Κέρκυρα μετά την εντός έδρας ισοπαλία της κόντρα στον Βόλο... Η ομάδα της Μαγνησίας ήταν αυτή, η οποία είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στα πρώτα λεπτά του αγώνα, χωρίς όμως να έχει δημιουργήσει την μεγάλη φάση μπροστά στην εστία του Κουτζαβασίλη.

Όλα αυτά μέχρι το 18΄ όταν το σουτ του Ηλιόπουλου πέρασε λίγο άουτ από την εστία των Φαιάκων. Από το σημείο εκείνο και μετά η Κέρκυρα προσπάθησε να ισορροπήσει το ματς, ωστόσο στο 38΄ ο Βόλος είχε μία ακόμα καλή στιγμή για να ανοίξει το σκορ, ο Μάντζης όμως παρότι βρέθηκε τετ α τετ με τον Κουτζαβασίλη δεν κατάφερε να τον νικήσει. Από το σημείο εκείνο και μετά, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με συνέπεια να μην υπάρχει κάποια αξιόλογη φάση στο ματς.

Όλα αυτά μέχρι τις καθυστερήσεις του α΄ μέρους, όπου η κεφαλιά του Τουράμ στις καθυστερήσεις του α΄ μέρους, η μπάλα όμως πέρασε άουτ από την εστία του Πίτκα. Από το σημείο εκείνο και μετά δεν υπήρξε κάποια άλλη καλή στιγμή, με συνέπεια το στείρο 0-0 να διατηρηθεί ως έχει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Στο β΄ μέρος η Κέρκυρα μπήκε πιο δραστήρια στο ματς και στο 52΄ είχε την πρώτη της καλή φάση με το σουτ του Σιατραβάνη να καταλήγει άουτ από το τέρμα του Πίτκα.

Αυτό το οποίο δεν κατάφεραν οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου σε εκείνο το χρονικό σημείο, το πέτυχαν αυτοί του Χουάν Φεράντο στο 67΄ με δυνατό σουτ του Γκαλίτσιου. Ωστόσο η απάντηση από πλευράς Κέρκυρας ήρθε στο 76΄, με ένα καταπληκτικό σουτ του Μότα, ο οποίος έφερε το ματς στα ίσα. Στο 92΄ η Κέρκυρα έμεινε με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Κούρου, ωστόσο δεν άλλαξε κάτι στο υπάρχον σκορ που ήταν και το τελικό του αγώνα.

SDNA