ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ανατροπή ο Φαίαξ Μαραθιά με 10 παίκτες και μοιρασιά 2 – 2 με τον ΑΟΚ!
Ανατροπή ο Φαίαξ Μαραθιά με 10 παίκτες και μοιρασιά 2 – 2 με τον ΑΟΚ!

Σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι ΑΟ Κασσιόπη και Φαίαξ Μαραθιά την Κυριακή 24/3 το πρωί αναδείχτηκαν ισόπαλοι με το χορταστικό σκορ 2 – 2.

Αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο και οι δυο ομάδες εκτός από τα γκολ είχαν και ευκαιρίες. Ωστόσο αξίζει να τονιστεί ότι η ομάδα του Μαραθιά έκανε ακόμα μια μεγάλη ανατροπή και μάλιστα με 10 παίκτες.

Ο Σαγιάς στο 35΄πέτυχε το 1 – 0 για τον ΑΟΚ και λίγο πριν από τη λήξη του Α΄ημιχρόνου ο Αυλωνίτης διαμόρφωσε το 2 – 0, στο 43΄,  που ήταν και το σκορ του Α΄ημιχρόνου.

Με την έναρξη του Β΄ημιχρόνου, στο 47΄, αποβάλλεται ο Χρ. Νικομάνης με 2η κίτρινη κάρτα. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα και το σε βάρος τους 2 – 0 οι παίκτες του Σπ. Νικομάνη έβγαλαν πάθος και μέσα σε έξι λεπτά ισοφάρισαν σε 2 – 2.

Ο Μπράτος με πλασέ στο 70΄μέσα από την περιοχή το 2 – 1 και ο Αρ. Νικομα΄νης στο 75΄με σουτ μέσα από την περιοχή το τελικό 2 – 2.

Ο Μακαντάνης έσωσε σε 2 – 3 φάσεις τον Φαίακα που είχε και αυτός δυο τετ α τετ για να σκοράρει και να πάρεια ακόμα και τη νίκη.

Διαιτησία: Κορακιανίτης, Κοσκινάς, Διαβάτης

ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ: Γραμμένος, Σκορδίλης, Αγάθος, Σαγιάς, Πιτσόλης, Μπαρμπαγιάννης, Κερκάνι, Σαγιάς, Παγιάτης, Μπαμιογλου, Στεργίου, Αυλωνίτης. Έπαιξε και οΜποζίκης.

ΦΑΙΑΞ ΜΑΡΑΘΙΑ: (Σπ. Νικομάνης) Μακαντάνης, Δ. Νικομάνης, Γεωργοπάλης, Χρ. Νικομάνης, Βλάσσης, Γερ. Νικομάνης, Αρ. Νικομάνης, Μ. Σαγιάς, Μπράτος, Β.  Νικομάνης. Έπαιξαν και οι: Κ. Γούναρης, Καστρινός.