ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Έλαμψε ο Αστέρας 3 – 0 τον ΟΦΑΜΈλαμψε ο Αστέρας 3 – 0 τον ΟΦΑΜ

Καλύτερος ο Αστέρας με πολύ καλή απόδοση, κυρίως στο Α΄ ημίχρονο που προηγήθηκε με 3 – 0 νίκησε στο ντέρμπι, σήμερα, Σάββατο 2/3 στο γήπεδο Πετριτή, έπιασε κορυφή και περιμένει το αυριανό αποτέλεσμα του Θιναλιακού στους Αυλιώτες.

Από το 10΄έδειξε την επιθετικότητά του, αλλά το σουτ του Δ. Ίσερη μπλόκαρε ο Καποδίστριας. Στο 12΄ο Γονιάδης σούταρε για να αποκρούσει ο Πισσιάνης. Στο 20΄ο Αστέρας εκτέλεσε φάουλ από τη σέντρα περίπου, οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για τη γρήγορη εκτέλεση, γιατί στη συνέχεια ο Χρ. Γεωργοπάλης  με σέντρα σουτ ανάγκασε τον Καποδίστρια να αποκρούσει δίνοντας την ευκαιρία στον Ν. Γεωργοπάλη να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα σημειώνοντας το 1 – 0. Στο 25΄ο Μάμαλος έπιασε κεφαλιά, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 30΄με κεραυνό ο Π. Λέσσης έγραψε το 2 – 0 βάζοντας τα θεμέλια της νίκης. Στο 44΄ο Χρ. Γεωργοπάλης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3 – 0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Στο 45+ ο Γονιάδης δεν μπόρεσε να μειώσει, αφού ο Πισσιάνης απέκρουσε εντυπωσιακά στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι.

Σημαντική ευκαιρία για να διεκδικήσει κάτι καλύτερο ο ΟΦΑΜ στην πιο αξιόλογη φάση του Β΄ ημιχρόνου, όταν ο Τσιάβος έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και ο Αστέρας δε δυσκολεύτηκε να πάρει μια πολύτιμη νίκη.

Διαιτησία: Κάντας, Μίχος, Γραικός

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ: (Β. Ξάνθης) Πισσιάνης, Ιωακειμίδης, Π. Λέσσης, Πολύζος, Καρράς, Γαρδικιώτης, Μάμαλος, Δ. Ίσσερης, Χρ. Γεωργοπάλης, Ν. Γεωργοπάλης, Δ. Ασπιώτης. Έπαιξαν και οι: Καλούδης, Μηνάς, Σπ. Στούπας, Σίσκοφ.

Ο.Φ. ΑΓΙΟΥ ΜΑΤΘΑΙΟΥ (Φ. Τάντης) Καποδίστριας, Κονόμης, Λεινβαδιώτης, Τσορμπατζίδης, Τσια΄βος, Χαρβαλιάς, Αμπατζίδης, Κ. Ανδριώτης, Γονιάδης, Πανταζής, Κουλούρης. Έπαιξαν και οι: Γραμμένος, Ονκόκο, Σ. Ανδριώτης, Βάλτσι