ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Στον τελικό ο Αστέρας 3 – 0 την Αναγέννηση!
Στον τελικό ο Αστέρας 3 – 0 την Αναγέννηση!
Ο Αστέρας έγραψε μια ακόμα ένδοξη σελίδα στην Ιστορία του νικώντας σήμερα, Τετάρτη 27/3, στο γήπεδο Πετριτή την Αναγέννηση για δεύτερη φορά και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό. Νίκησε 3 – 0 την Αναγέννηση την οποία είχε νικήσει και στον πρώτο αγώνα με 1 – 0.
Ο Δ. Ίσερης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έγραψε το 1 -0 στο 35΄και δεν άφησε αμφιβολίες για την πρόκριση του Αστέρα στον τελικό. Προηγουμένως οι γηπεδούχοι είχαν προειδοποιήσει με τον Μάμαλο στο 3΄και τον Καρρά στο 10. Ο Μάγγος στο 35΄απείλησε με σουτ, αλλά ο Πισσιάνης απόκρουσε. Ο Δ. Στούπας στο 40΄είχε μια καλή ευκαιρία, αλλά δεν την αξιοποίησε.
Στο Β΄ ημίχρονο και στο 55΄ο Δ. Στούπας θεμελίωσε τη νίκη του Αστέρα γράφοντας το 2 – 0. Το 3 – 0 διαμορφώθηκε στο 60΄με αυτογκολ του Γιαννακόπουλου μετά από προσπάθεια του Χρ. Γεωργοπάλη. Ο Αστέρα απείλησε και στο70΄με τον Μάμαλο και στο 75΄με τον Δ. Στούπα. Ο Μίτσουλης για του φιλοξενούμενους που είχε πρόβλημα τραυματισμού και μπήκε στο Β’ ημίχρονο, είχε ένα καλό σουτ, αλλά έφυγε άουτ.
Διαιτησία: Κάντας, Μίχος, Γραικός


ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ (Β. Ξάνθης) Πισσιάνης, Ιωακειμίδης, Λέσσης, Πολύζος, Καρράς, Γαρδικιώτης, Κούμπους, Α. Ίσερης, Μάμαλος, Δ. Ίσερης, Χρ. γεωργοπάλης. Έπαιξαν και οι: Δ. Στούπας, Μηνα΄ς, Καλούδης, Πελάης.


ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ (Ι. Κουρής) Β. Νάος, Γιαννακόπουλος, Βλάσσης, Μαραβελάκης, Βάρθης, Γ. Μίαρης, Μάγγος, Θ. Μίαρης, Σουλάνης, Νικομάνης, Μαρά. Έπαιξαν και οι: Μίτσουλης, Α. Μίαρης, Κουλούρης, Κ. Νάος