ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Από τον προβληματισμό για δύο φωτιές στον … εμπρησμό στη Σάντα Παντοκράτορα που έγιναν στάχτη 30 στρέμματα!Από τον προβληματισμό για δύο φωτιές στον … εμπρησμό στη Σάντα Παντοκράτορα που έγιναν στάχτη 30 στρέμματα!

Τον αρχικό προβληματισμό για δύο φωτιές στη Βόρεια Κέρκυρα που ξέσπασαν ταυτόχρονα επιβεβαίωσε ο Περιφερειακός Διοικητής Π.Υ. Ανδρέας Ρίζος που αναφέρθηκε σε εμπρησμό.
Σε δύο περιστατικά κλήθηκε η Πυροσβεστική σχεδόν ταυτόχρονα το μεσημέρι του Σαββάτου.

Η μία φωτιά εκδηλώθηκε στη Σάντα του Παντοκράτορα (για τρίτη φορά!) που κατασβέστηκε  αργά το απόγευμα του Σαββάτου και η άλλη στους Αγραφούς. Και μια ακόμα στη Νότια Κέρκυρα.

Στη φωτιά στη Σάντα του Παντοκράτορα επιχείρησαν 12 οχήματα της Πυροσβεστικής με 30 άνδρες και υδροφόρες της πολιτικής προστασίας, ώστόσο κατέκαψε 30 στρέμματα δασικής έκτασης.

Εμπρησμός από πρόθεση είναι σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία οι συνεχείς φωτιές στην Σάντα στον Παντοκράτορα, όπως ανέφερε μιλώντας στο Corfutv ο Περιφερειακός Διοικητής Π.Υ. Ανδρέας Ρίζος.

Ο κ. Ρίζος επεσήμανε ότι τα στοιχεία έως τώρα δείχνουν τον εμπρησμό από πρόθεση προσθέτοντας ότι την υπόθεση χειρίζεται το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής και τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις.
ΠΗΓΗ: Στοιχεία από ρεπορτάζ των enimerosi.com & corfutvnews.gr