ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Στο κυνήγι της κορυφής με 3άρα ο ΑστέραςΣτο κυνήγι της κορυφής με 3άρα ο Αστέρας

Ο Αστέρας συνεχίζει το κυνήγι της κορυφής καθώς βρίσκεται  2 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Θιναλιακό με τριάρα επί της Ολυμπιάδας. Παρόλο που η ομάδα των Καρουσάδων με έξυπνη τακτική στο γήπεδο του Πετριτή κράτησε το 0 – 0 στο Α΄ημίχρονο δεν μπόρεσε να προβληματίσει στο Β΄ημίχρονο τον Αστέρα που βελτιώθηκε και πρόσθεσε μια ακόμα νίκη. Σκορ 3 – 0.

Στο Α΄ημίχρονο ο Αστέρας είχε μια φλύαρη υπεροχή, χωρίς επικίνδυνες φάσεις. Έκανε αισθητή την παρουσία του στα αντίπαλα καρέ με ένα σουτ άουτ στο 30΄του Α. Ίσερη.

Προηγήθηκε με 1 – 0 ο Αστέρας στο 55΄με αυτογκόλ του Τσακνίδη στην προσπάθειά του να κόψει την επικίνδυνη προσπάθεια του Χ. Γεωργοπάλη.

Στο 60΄αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη ο Τσακνίδης και αμέσως μετά στο 62΄ αξιοποιεί το αριθμητικό πλεονέκτημα ο Αστέρας, όταν ο Ιωακειμίδης με κεφαλιά γράφει το 2 – 0 μετά από εκτέλεση κόρνερ του Δ. Ίσερη. Στο 70΄κεφαλιά του Μάμαλου περνάει άουτ. Το τελικό 3 – 0 διαμόρφωσε ο Δ. Στούπας μετά από πολύ ωραία προσπάθεια και αφού στο σουτ η μπάλα βρήκε και σε αμυντικό.

          Διαιτησία: Καββαδίας, Σταμάτης, Μίαρης

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ (Β. Ξάνθης) Πισσιάνης, Ιωακειμίδης, Π. Λέσσης, Πολύζος, Μηνάς, Γαρδικιώτης, Κούμπους, Α. Ίσερης, Μάμαλος, Δ. Ίσερης, Χρ. Γεωργοπάλης. Έπαιξαν και οι : Δ. Στούπας, Καρράς, Κλαούδης, Μάρκου.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΚΑΡΟΥΣΑΔΩΝ (Γ. Καλούδης) Ντάικος, Κροκίδης, Αθανασιάδης, Κομνηνός, Τσακνίδης, Χότζα, Κοσκινάς, Μπαλαμπάνος, Φούκης, Κασανδρής. Έπαιξαν και οι : Κίκε, Μουζακίτης, Χανδρινός, Βλασερός.