ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Καθαρή Δευτέρα στις Αργυράδες με το κάψιμο του Καρνάβαλου – ΦΩΤΟ

Καθαρή Δευτέρα στις Αργυράδες  με το κάψιμο του Καρνάβαλου – ΦΩΤΟ

Oλοκληρώθηκαν  την Καθαρά Δευτέρα οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στις Αργυράδες που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος με γλέντι και χορό με ζωντανή μουσική, με αποκορύφωμα το κάψιμο του Καρνάβαλου και τα παραδοσιακά βερνικώματα το απόγευμα της Καθαρής Δευτέρας. Προηγήθηκε η πομπή του Καρνάβαλου σε όλο το χωριό.

Το μεσημέρι το κοινό τραπέζι με τα παραδοσιακά εδέσματα δωρεάν για όλους αποτελεί κάτι το ξεχωριστό. Έχει βαθιές ρίζες μέσα στον χρόνο και αποτελεί ένδειξη συνοχής και συλλογικής δράσης.
Η ορχήστρα «ΟΔΥΣΣΕΙΑ» απογείωσε το κέφι και το γλέντι και οι χοροί κράτησαν για τα καλά τόσο την Καθαρά Δευτέρα 11/3, όσο και την Κυριακή 10/3, ενώ το Σάββατο 9/3 διοργανώθηκαν πάρτι μασκέ το πρωί για τα παιδιά και το βράδυ για τους μεγάλους.


Κοσμοσυρροή στον Άη Γιώργη!Πόλος έλξης ο Άη Γιώργης για ντόπιους και ξένους επισκέπτες για το πέταγμα του αετού και για έξοδο σε ένα όμορφο τοπίο.

 Συνωστισμός στα τρία ανοιχτά αυτή την εποχή εστιατόρια Boschetto (Μάκης Καββαδίας) ΚΑΦΕΣΑΣ (Προκόπης Μηνάς) και OCEANO (Γιώργος Πλασκασοβίτης) που εξυπηρέτησαν την πολυπληθή πελατεία τους άψογα. 

Η περιοχή γίνεται πόλος έλξης ακόμα και την Καθαρά Δευτέρα για πολλούς Κερκυραίους και επισκέπτες του νησιού.

Καλή Σαρακοστή!

ΦΩΤΟ από το f/b Οι 13 του εξαιρετικού φίλου Σπύρου Σουρβίνου