ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Γιάννης Τσιρώνης – Να θεωρήσουμε και την Κέρκυρα νησί του Αιγαίου;


Γιάννης Τσιρώνης – Να θεωρήσουμε και την Κέρκυρα νησί του Αιγαίου;


ΠΗΓΗ: viadiplomacy.gr

Όχι μόνο δεν ανασκευάζει τη δήλωσή του για το Καστελλόριζο ο Γιάννης Τσιρώνης, αλλά συνεχίζει να υπερασπίζεται την δήλωση του.

Την Παρασκευή στην πρωινή εκπομπή του OPEN tv, ανέφερε ότι το Ελληνικότατο Καστελλόριζο, δεν είναι στο Αιγαίο γεωγραφικά,  «το Καστελόριζο δεν είναι στο Αιγαίο. Το Αιγαίο σταματάει κάπου. Υπάρχει μετά το Ικάριο και το Καρπάθιο. Επειδή υπηρέτησα στο ναυτικό σας το λέω. Δείτε έναν χάρτη. Το Αιγαίο για παράδειγμα δεν είναι κάτω από την Κρήτη», είπε χαρακτηριστικά.

Το Σάββατο έδωσε απάντηση στις αντιδράσεις που δέχθηκε μέσω Twitter, αναφέροντας πως αυτές οφείλονται, είτε σε άγνοια πατριδογνωσίας, είτε σε πολιτική παράκρουση.

«Οι αντιδράσεις ορισμένων για τη γεωγραφική θέση του #Καστελλόριζου είτε οφείλονται σε άγνοια πατριδογνωσίας, είτε φτάνουν στην πολιτική παράκρουση. Θα αντιμετωπίσουμε άραγε καλύτερα την τουρκική προκλητικότητα εάν θεωρήσουμε και την Κέρκυρα νησί του Αιγαίου;», έγραψε στο Twitter.

Οι αντιδράσεις ορισμένων για τη γεωγραφική θέση του είτε οφείλονται σε άγνοια πατριδογνωσίας, είτε φτάνουν στην πολιτική παράκρουση. Θα αντιμετωπίσουμε άραγε καλύτερα την τουρκική προκλητικότητα εάν θεωρήσουμε και την Κέρκυρα νησί του Αιγαίου;