ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

«Έφυγε» νέα η Κατερίνα η μητέρα του Κ. Γιούργα – Αύριο Τετάρτη η κηδεία«Έφυγε» νέα η Κατερίνα η μητέρα του Κ. Γιούργα – Αύριο Τετάρτη η κηδεία

Δύσκολες ώρες για τον 29χρονο διαιτητή Κ. Γιούργα και την οικογένειά του που βιώνει την επώδυνη απώλεια της μητέρας του. Την Κυριακή 10 Μαρτίου η  Κατερίνα, μια καλοσυνάτη γυναίκα έφυγε από την ζωή, σε ηλικία μόλις 52 ετών, αφού έδωσε με γενναιότητα και αξιοπρέπεια τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Αύριο Τετάρτη 13/3 στις 4μ.μ θα αποχαιρετήσουν την Κατερίνα, συγγενείς και φίλοι στον Αγ. Ιωάννη Λάζου στο Μαντούκι.

Πάμπολλες οι συλλυπητήριες ανακοινώσεις ομάδων και σωματείων, αναφέρουμε ενδεικτικά:

Η ΕΠΣΚ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΕΠΣ Κέρκυρας για το χαμό της μητέρας του Κώστα Γιούργα:
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ Κέρκυρας με το συγκλονιστικό άγγελμα του προώρου και ξαφνικού θανάτου της μητέρας του διαιτητή μας Κώστα Γιούργα, Κατερίνας, αποφάσισε:
1. Να εκφράσει τη βαθιά θλίψη, τα θερμά συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή του στην οικογένεια της εκλιπούσης και ιδιαίτερα στο δικό μας παιδί τον Κώστα.
2. Να παραστεί στην κηδεία και να διαθέσει συμβολικά το ποσό των 150 ευρώ για την κάλυψη των αναγκών του Οργανισμού «Το χαμόγελο του παιδιού», σύμφωνα με την επιθυμία της οικογένειας.
3. Να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της πριν την έναρξη των αγώνων όλων των διοργανώσεων της Ε.Π.Σ Κέρκυρας, που θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 16-17 Μαρτίου 2019.

Το μήνυμα του προέδρου της ΕΠΣΚ Π. Ποζίδη

Είναι συγκλονιστική η στιγμή που κατανοούμε όλοι πόσο μάταια και περαστικά είναι τα πάντα στη μικρή ζωή μας! Τότε συνειδητοποιούμε το λίγο της διαδρομής μας. Θερμά συλλυπητήρια στο δικό μας παιδί, στο διαιτητή μας, το παιδί με το χαμόγελο, την ευγένεια και την καλοσύνη τον Κώστα, για το ξαφνικό και πρόωρο ταξίδι της μητέρας του στους ουρανούς των Αγίων! Δύναμη και αντοχές ας γεμίσουν τις ψυχές σας.. Καλό ταξίδι στη μητέρα σου Κώστα, που κίνησε νωρίς για τον κοινό προορισμό των ανθρώπων! Είμαστε κοντά σου..
 Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια Γιούργα

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Κέρκυρας

Το Δ.Σ. του ΣΠΠ ΚΕΡΚΥΡΑΣ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του διαιτητή  Κώστα Γιούργα για τον πρόωρο και  ξαφνικό χαμό της μητέρας του Κατερίνας και εύχεται ο Θεός να τους δίνει κουράγιο και δύναμη στη δύσκολη αυτή στιγμή.

ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ
Συλληπητήρια της ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα στον Κερκυραίο διαιτητή Κώστα Γιούργα για την απώλεια της μητέρας του.

ΚΡΟΝΟΣ ΑΡΓΥΡΑΔΩΝ
Ο ΚΡΟΝΟΣ ΑΡΓΥΡΑΔΩΝ θα ήθελε να εκφράσει τα πιο θερμά του συλλυπητήρια στον Κωστα Γιούργα και την οικογένεια του για την απώλεια της μητερας του.

ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ
Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον διαιτητή Κώστα Γιούργα και στην οικογένεια του για τον θάνατο της μητέρας του.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάζει..

ΘΙΝΑΛΙΑΚΟΣ
Η Διοίκηση του Α.Σ. Θιναλιακος, οι προπονητές και οι αθλητές εκφράζουν την θλίψη τους και τα θερμά τους συλλυπητήρια στον διαιτητή Κώστα Γιουργα για τον πρόωρο θάνατο της πολυαγαπημένης του μητέρας Κατερίνας.
Ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο στους οικείους της.

ΑΟ Αστέρας Πετριτή
Η οικογένεια του Αστέρα εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια του στον διαιτητή Κώστα Γιούργα και την οικογένεια του για το χαμό της μητέρας του. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάσει και να ζήσετε να τη θυμάστε.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ
Το Δ.Σ ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης Περιβολίου εκφράζουν τα βαθύτατα συλλυπητήρια τους στον διαιτητή Κώστα Γιούργα και την οικογένεια του για το χαμό της μητέρας του.

ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ ΒΑΛΑΝΕΙΟΥ
Το Δ.Σ τις ομάδας μάς θέλει να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στον Διαιτητή Κ Κώστα Γιουργα καθώς και στην οικογένειά του για την απώλεια της αγαπημένης μητέρας του.
Με εκτίμηση
Το ΔΣ του Αυγερινού Βαλανειου.

Το www.argyrades.gr εκφράζει τη βαθιά θλίψη και τα θερμά συλλυπητήρια στον Κώστα Γιούργα και την οικογένειά του.