ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Το ευχαριστώ του Ναυπακτιακού και η θερμή υποδοχή!


Το ευχαριστώ του Ναυπακτιακού και η θερμή υποδοχή!

Τι και αν το ντέρμπι Κρόνος - Ναυπακτιακός ήταν κρίσιμο για την πορε΄'ια των δυο ομάδων: ΄Και οι δυο ομάδες έδειξαν άριστα δείγματα ποδοσφαιρικού πολιτσιμού. Ο Κρόνος και οι φίλαθλοί του με την άψογη φιλοξενία και ο Ναυπακτιακός με την ευχαριστήρια ανακοίνωση.
Από την άλλη οι φίαλθλοι του Ναυπακτιακού υπολογίζουν τόσο πολύ τον Κρόνο, ώστε υποδέχτηκαν αργά το βράδυ τους παίκτες του Ναυπακτιακού με ενθουσιασμό στο Παπαχαραλάμπειο. 

Ανακοίνωση του Ναυπακτιακού μετά το ντέρμπι με τον Κρόνο Αργυράδων

Η διοίκηση του Ναυπακτιακού Αστέρα αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την διοίκηση του Κρόνου Αργυράδων για την άριστη φιλοξενία στην σημερινή αναμέτρηση στην Κέρκυρα. Συγχαίρει επίσης τον διαιτητή του αγώνα Γ.Πάνο και τους βοηθούς του Θ.Φαλτάκα και Π.Φραγκούλη για την ακριβοδίκαιοι διαιτησία τους στο σημερινό ντέρμπι.

Το ΔΣ του Ναυπακτιακού Αστέρα


Θερμή υποδοχή στους παίκτες του Ναυπακτιακού από το crazy club. Βίντεο

ΠΗΓΗ: nafpaktianews.gr/

Την στήριξη τους στον προπονητή και στους παίκτες έδειξαν οι φίλαθλοι του Ναυπακτιακού Αστέρα. Οι οποίοι περίμεναν την αποστολή της ομάδας  που επέστρεφε  από την Κέρκυρα στο Παπαχαραλάμπειο. Οι φίλαθλοι ζήτησαν από τους παίκτες να κάνουν το τρία στα τρία στα τελευταία παιχνίδια της χρονιάς με την υπόσχεση την ερχόμενη Κυριακή αλλά και στα άλλα δύο Παιχνίδια να είναι κοντά τους.