ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Παρατείνει το τάισμα των εργολάβων – Πιέζει τη δικαιοσύνη ο ΔήμαρχοςΠαρατείνει το τάισμα των εργολάβων – Πιέζει τη δικαιοσύνη ο Δήμαρχος

Συνεχίζει την πολιτική παροχών προς τους εργολάβους των σκουπιδιών ο Δήμαρχος Κέρκυρας, αφού προωθεί την παράταση της εργολαβίας για την αποκομιδή, ενώ πιέζει τη δικαιοσύνη για τα ασφαλιστικά μέτρα των κατοίκων του Τεμπλονίου απειλώντας ότι «αν η αίτηση γίνει δεκτή, τότε τα σκουπίδια θα μείνουν στους δρόμους».

Χαρακτηριστικό το ρεπορτάζ της Μ. Παγκράτη στην ert.gr  με τίτλο: Λήγει η εργολαβία για την αποκομιδή, για παράταση κάνει λόγο ο δήμαρχος

«Σε διαδικασίες για παράταση της εργολαβίας για την αποκομιδή των απορριμμάτων σε σημεία που δεν επαρκεί το σημερινό προσωπικό της υπηρεσίας καθαριότητας, προχωρά ο Δήμος Κέρκυρας καθώς, τυπικά, η εργολαβία αυτή ολοκληρώνεται στα τέλη Μαρτίου.

Όπως δήλωσε σήμερα στην ΕΡΤ Κέρκυρας ο δήμαρχος Κώστας Νικολούζος, το επόμενο διάστημα θα υλοποιηθούν οι εργολαβίες που πρόσφατα αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο για να καλυφθούν οι ανάγκες της θερινής, τουριστικής περιόδου.

Ο κ. Νικολούζος, αναφερόμενος στην επικείμενη απόφαση της Δικαιοσύνης για τα ασφαλιστικά μέτρα κατοίκων του Τεμπλονίου για τη λειτουργία του χώρου της δεματοποίησης στο ΧΥΤΑ, υπογράμμισε πως αν η αίτηση γίνει δεκτή, τότε τα σκουπίδια θα μείνουν στους δρόμους της Κέρκυρας. Ο μοναδικός αποδέκτης σήμερα είναι η Λευκίμμη αλλά υπό όρους και μετά από επεξεργασία, τόνισε ο Δήμαρχος ο οποίος μίλησε για μία ακόμα φορά για το σχέδιο ενδιάμεσης διαχείρισης το οποίο ήδη έχει ξεκινήσει να υλοποιείται».