ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Μαζικό «ΟΧΙ» στην τρομοκρατία και τις διώξεις από τους Λευκιμμιώτες!Μαζικό «ΟΧΙ» στην τρομοκρατία και τις διώξεις από τους Λευκιμμιώτες!

«Αγωνιζόμαστε για να ζήσουμε, γιατί αρνούμαστε να πεθάνουμε» ήταν το κεντρικό σύνθημα της σημερινής μαζικής συγκέντρωσης συμπαράστασης και αλληλεγγύης στους συλληφθέντες. Ένα ακόμη μαζικό συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για το ΧΥΤΑ του θανάτου,  αλλά και συμπαράστασης και αλληλεγγύης στους 4 συλληφθέντες που κατηγορούνται για τον εμπρησμό στο ΧΥΤΥ Νότου.

Υπενθυμίζεται ότι οι τέσσερις κατηγορούμενοι κρατούνται και θα οδηγηθούν αύριο Κυριακή στον ανακριτή. Για αυτό και οι Λευκιμμιώτες διοργανώνουν νέα συγκέντρωση συμπαράστασης και αλληλεγγύης έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Κέρκυρας στις 10.00 πμ

Το όργιο καταστολής εδώ και τόσους μήνες, για να μην αναφερθούμε από το 2008, φουντώνει το κύμα οργής και αγανάκτησης. Μάλιστα οι Λευκιμμιώτeς καταγγέλλουν «συνθήκες Γκουαντανάμο για δυο από τα τέσσερα παιδιά της Λευκίμμης, χωρίς νερό και φαϊ για 48 ;vρες τους ανέκριναν, χωρίς παράσταση δικηγόρου» .

ΦΩΤΟ Γρ. Βέργης