ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Οι Οθωνοί στηρίζουν τον αγώνα Τεμπλονίου & Λευκίμμης – Καταδικάζουν Δημοτική αρχή και ΚυβέρνησηΤο Σωματείο Περιβάλλοντος Οθωνών στηρίζει τον αγώνα Τεμπλονίου & Λευκίμμης  και καταδικάζει Δημοτική αρχή και Κυβέρνηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο αγώνας που δίνουν οι κάτοικοι του Τεμπλονίου και της Λευκίμης είναι δίκαιος και αναγκαστικός εφόσον διακυβεύεται η υγεία τους και η καταστροφή του Περιβάλλοντος. Τα μέλη του Σωματείου Περιβάλλοντος Οθωνών σας στηρίζουν και καταδικάζουν την απερίφραστη αναλγησία της Δημοτικής αρχής και της κυβέρνησης που συμπεριφέρονται σαν συμμορία εκβιαστών κρυμμένοι πίσω από τις ασπίδες των ΜΑΤ και των αστυνομικών αρχών για να επιβάλουν με το ζόρι τις απερίγραπτες παρανομίες που κατά συρροή καθημερινώς εκτελούν εις βάρος των κατοίκων και της ίδιας της φύσης .

Την ίδια συμπεριφορά έχει επιδείξει και ο Περιφερειάρχης που άλλοτε προσπαθεί να το παίξει Πόντιος Πιλάτος και άλλοτε Καίσαρας. Οι πολίτες δεν είναι ούτε τυφλοί ούτε κουφοί και θα πληρωθούν όλοι με το αντίτιμο που τους ταιριάζει στις 26 Μαίου, αλλά και στις βουλευτικές εκλογές όποτε και εάν γίνουν αυτές. Το μήνυμα αυτό δεν είναι πολιτικό αλλά εκφράζει ότι καθημερινά ακούμε και συζητάμε όλοι στο δρόμο η στα σπίτια μας. Την αγανάκτησή μας.