ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Οικονομική στήριξη συλληφθέντων Λευκιμμιωτών από την Πρωτοβουλία ΑγώναΟικονομική στήριξη συλληφθέντων Λευκιμμιωτών από την Πρωτοβουλία Αγώνα


Στα πλαίσια της συγκέντρωσης – διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Εσωτερικών την Πέμπτη 7 Μαρτίου, ζητήσαμε την οικονομική βοήθεια των συγκεντρωμένων ώστε να συμβάλουμε και εμείς στα δικαστικά έξοδα και τις εκδικητικά μεγάλες Εγγυήσεις Έναντι προφυλάκισης τριών συγχωριανών μας, ύψους 10.000 € για τον καθένα.

Θεωρήσαμε τίμιο να στείλουμε την οικονομική βοήθεια 500€ στον λογαριασμό του «Αλεύχιμμο» το οποίο θέλησε να καλύψει ενιαία και ισότιμα και τους τρεις συλληφθέντες σε δικαστικό επίπεδο..

Παραμένουμε απόλυτα πεπεισμένοι ότι οι λογικές της απολίτικης βίας και της συκοφάντησης της διαφορετικής άποψης αποτελούν την πραγματική αιτία που το χωριό μας, η Λευκίμμη, βρίσκεται σήμερα σε αυτή την τόσο άσχημη κατάσταση.

Επιμένουμε να υποστηρίζουμε τις φωνές της ψυχραιμίας, της λογικής, του πολιτικού διαλόγου και της μαζικής ανοιχτής πολιτικής δράσης.

Πρωτοβουλία Αγώνα και Αλληλεγγύης για τη Λευκίμμη.