ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ανακοίνωση της ΝΔ για τα εγκαίνια του Αρχαιολογικού μουσείου Κέρκυρας


Ανακοίνωση της ΝΔ για τα εγκαίνια του Αρχαιολογικού μουσείου Κέρκυρας

Η ΝΟΔΕ Κέρκυρας της ΝΔ χαρακτηρίζει τουλάχιστον προκλητική και προεκλογική την παρουσία του κου Στρατή στην Κέρκυρα για τα  εγκαίνια του Αρχαιολογικού μουσείου.

 Η ανακοίνωση:

«Πάνω από προκλητική (και ίσως είναι και ανεπαρκής ο χαρακτηρισμός…) μπορεί να χαρακτηριστεί η παρουσία του Υφυπουργού πολιτισμού κ. Κώστα Στρατή στην Κέρκυρα την ερχόμενη Κυριακή, ώστε να εγκαινιάσει -άκουσον άκουσον!- το Αρχαιολογικό Μουσείο! Πραγματικά το θράσος υπερβαίνει κάθε όριο. Το ανακαινισμένο Αρχαιολογικό Μουσείο της Κέρκυρας, με μοναδικά αρχαιολογικά εκθέματα, έμενε κλειστό επί χρόνια. Ανακατασκευάστηκε και παρέμενε κλειστό! Θα έπρεπε να λειτουργεί εδώ και μια 5ετια τουλάχιστον. Οι επισκέπτες του νησιού μας πραγματικά έκπληκτοι, διαπίστωναν ότι δεν μπορούσαν να θαυμάσουν τα εκθέματα του, επειδή ήταν κλειστό! Και άνοιξε (επιτέλους!) μετά από την κατάθεση δυο ερωτήσεων στο Κοινοβούλιο από Βουλευτές της ΝΔ.

Και τώρα οι υπεύθυνοι αυτής της πολυετούς κατάντιας, έρχονται, προεκλογικά, να «εγκαινιάσουν» το Αρχαιολογικό Μουσείο.

Επί τέλους κύριοι. Απευθύνεστε σε νοήμονες ανθρώπους. Κυβερνήσατε προβληματικά τέσσερα και πλέον χρόνια την Ελληνική κοινωνία. Μην την προκαλείτε κιόλας.»