ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Το ευχαριστώ του Γ. Χονδρογιάννη – Με νέο προπονητή ο Κρόνος
Το ευχαριστώ του Γ. Χονδρογιάννη – Με νέο προπονητή ο Κρόνος
Με μια ανάρτηση του Γ. Χονδρογιάννη στοFACEBOOK γράφτηκε ο επίλογος  της συνεργασίας του Κερκυραίου προπονητή με τον Κρόνο. Όπως είχαμε γράψει και χθες είχε θέσει την παραίτησή του στη διάθεση του προέδρου. Ο διοικητικός ηγέτης την έκανε αποδεκτή και όλα δείχνουν ότι ο Κρόνος θα έχει τις επόμενες ώρες ή μέρες νέο προπονητή. Ας σημειωθεί ότι ο Κρόνος την Κυριακή στα Γιάννενα αντιμετωπίζει τον Θρίαμβο που καίγεται για βαθμούς σε έναν καθοριστικό αγώνα ιστορικής σημασίας.
Η ανάρτηση του Γ. Χονδρογιάννη:
«Μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ ΦΙΛΟ πλέον ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΙΣΑΡΛΗ το Δ.Σ του ΚΡΟΝΟΥ ΑΡΓΥΡΑΔΩΝ Κ τους απανταχού ΑΡΓΥΡΑΔΙΤΕΣ για την στήριξη κ την συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα της συνεργασίας μας η προσπάθεια κ η πορεία μας ήταν ΤΕΡΑΣΤΙΑ εύχομαι προς όλους υγεία κ ιδιαίτερα στους αθλητές κ να υλοποιήσουν τον στόχο που είναι παρά πολύ κοντά κ το πιστεύω ακράδαντα !!!!!
Ζητάω συγνώμη για το χθεσινό αποτέλεσμα προς όλους τους Αργυραδιτες κ ειδικότερα προς τους αγαπημένους ΤΙΤΑΝΕΣ που γνωρίζουν καλά την προσπάθεια κ εύχομαι να είμαστε όλοι εκεί την τελευταία αγωνιστική να πανυγηρίσουμε την ΑΝΟΔΟ !!!!! Θα ήταν άδικο να μην ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου ΣΠΥΡΟ Κ ΔΗΜΗΤΡΗ για την προσπάθεια τους !!!! ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!!!!»