ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Κέρκυρα: Νέα απειλή για αφαίρεση βαθμών


Κέρκυρα: Νέα απειλή για αφαίρεση βαθμών


Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ανακοίνωσε ενεργοποίηση ποινών σε βάρος της ΠΑΕ για τον Νέστωρα Μυτίδη, ενώ απέρριψε αντίστοιχο αίτημα του Βλάντιμιρ Ντιμιτρόφσκι και γνωστοποίησε επιβολή ποινών.

Η οφειλή στον Σκοπιανό είναι 12.155 ευρώ.

Οι Φαίακες καλούνται εντός τριών εργάσιμων ημερών να εξοφλήσουν και τους δύο, προκειμένου να μην αφαιρεθούν από την ομάδα 3 πόντους για κάθε περίπτωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Διαιτητικού:
«Το Διαιτητικό Δικαστήριο, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

Δέχεται την αίτηση του Νέστωρα Μυτίδη του Νικολάου, υπηκόου Κύπρου, επαγγελματία ποδοσφαιριστή, κατά της καθ’ ης η αίτηση, εδρεύουσας στην Κέρκυρα ΠΑΕ ΑΟ Κασσιόπη.

Ενεργοποιεί σε βάρος της  καθ’ ης η αίτηση Π.Α.Ε. την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 28/2019 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 608/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./ Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης  της παρούσας.

Απορρίπτει την αίτηση του Vladimir Dimitrovski του Vlatko, επαγγελματία ποδοσφαιριστή, κατοίκου Σκοπίων, κατά της καθ’ ης η αίτηση, εδρεύουσας στην Κέρκυρα ΠΑΕ ΑΟ Κασσιόπη, ως προς το αίτημα της ενεργοποίησης. Δέχεται κατά τα λοιπά την αίτηση.

Επιβάλλει στην καθ’ ης η αίτηση Π.Α.Ε., μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, του ποσού των 12.155,30 Ευρώ πλέον τόκων, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης  της παρούσας».

ΠΗΓΗ: www.sportime.gr