ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Στη διάθεση του προέδρου η παραίτηση Γ. Χονδρογιάννη – «Αναλαμβάνω την ευθύνη της ήττας» Στη διάθεση του προέδρου η παραίτηση Γ. Χονδρογιάννη – «Αναλαμβάνω την ευθύνη της ήττας»

Η ήττα και ο αποκλεισμός του Κρόνου από τον Θιναλιακό έφεραν αναταράξεις που οδήγησαν τον προπονητή Γ. Χονδρογιάννη να θέσει την παραίτησή του στη διάθεση του διοικητικού ηγέτη Γ. Καραϊσαρλή, αλλά κανείς δεν ξέρει αν θα γίνει αποδεκτή.

Σε αποκλειστικές δηλώσεις στο www.argyrades.gr ο Γ. Χονδρογάννης αναλαμβάνοντας την ευθύνη και ζητώντας συγνώμη από τους Αργυραδίτες και τον πρόεδρο τόνισε: 
«Αναλαμβάνω την ευθύνη της ήττας. Έχω μάθει στη ζωή μου, όταν μου δίνουν το χέρι, να δίνω και το κορμί μου.  Ζητώ δημόσια συγνώμη από τους Αργυραδίτες και τον πρόεδρος της ομάδας που έχει κάνει τα πάντα για να την ανεβάσει ψηλά προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες γενικότερα στο κερκυραϊκό ποδόσφαιρο. Χρειάζεται όλοι να σεβόμαστε αυτή την προσπάθεια και τους κόπους».

Αναμένεται η τελική απόφαση του προέδρου Γιάννη Καραϊσαρλή που θα κρίνει το μέλλον του Γιάννη Χονδρογιάννη στον Κρόνο σε μια συγκυρία ιδιαίτερα κρίσιμη, αφού η ομάδα έχει μπροστά της τρεις τελικούς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής που αποτελεί ιστορική πρόκληση. Το σίγουρο είναι ότι οι μεγάλες ομάδες φαίνονται από τη  διαχείριση μιας κρίσης που μπορεί να μετατραπεί σε προωθητική δύναμη.