ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Με πολύ κόσμο και κέφι ο χορός του Συλλόγου των εν Αττική Αργυραδιτών ΦΩΤΟ
Με πολύ κόσμο και κέφι ο χορός του Συλλόγου των εν Αττική Αργυραδιτών ΦΩΤΟ

Για μια ακόμα χρονιά ο χορός του Συλλόγου των εν Αττική Αργυραδιτών (ΣτεΑΑ)  έγινε πόλος έλξης, όχι μόνο των Αργυραδιτών, αλλά και πολλών Κερκυραίων και φίλων πιστοποιώντας ότι έχει καθιερωθεί ως ένα σημαντικό πολιτιστικό γεγονός για τους Κερκυραίους της Αττικής. Πραγματοποιήθηκε με ξεχωριστή επιτυχία με την ίδια …συνταγή με τον Γιώργο Σκολαρίκη, απουσίασε ξαφνικά ο Γιάννης που αντιμετώπιζε ένα θέμα υγείας και όλοι του ευχόμαστε γρήγορα να είναι καλά, τον Χάρη Ανδριώτη τον Στέλιο Γούτο στο μπουζούκι και τον συγχωριανό μας Αλέξη Καββαδίαστην «Έπαυλη» μια άνετη και φιλόξενη αίθουσα με τη συμμετοχή πάνω από 230 Αργυραδιτών και φίλων του Συλλόγου και του Συλλόγου Αγραφιτών που γλέντησαν με την ψυχή τους από το μεσημέρι μέχρι τις 7 μμ.Για πολλές ώρες κράτησαν οι χοροί και το κέφι με τους εξαιρετικούς καλλιτέχνες που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Οι καλλιτέχνες παρουσίασαν ένα πρόγραμμα εξαιρετικό με παραδοσιακά και λαϊκά τραγούδια. Αξίζει να αναφερθούμε ότι τα δίστιχα του Ναπολέοντα Σκολαρίκη για τις Αργυράδες που τραγουδήθηκαν ξεσήκωσαν το κοινό. Για πολλές ώρες κράτησαν αμείωτο το κέφι και το γλέντι, με μεγάλες επιτυχίες και παραδοσιακά τραγούδια.
Εκ μέρους του ΔΣ καλωσόρισε τα μέλη και του φίλους του Συλλόγου ο Γ. Καββαδίας (Μπέκος) και αναφέρθηκε στη θετική συμβολή όλων για την επίτευξη των στόχων του Συλλόγου. Αναφέρθηκε στην ανάγκη ενίσχυσης του Συλλόγου και ανάπτυξης συλλογικής δράσης. Ευχαρίστησε όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και τους χορηγούς.Την εκδήλωση και τον ΣτεΑΑ τίμησαν με την παρουσία τους, εκτός των άλλων, ο πρόεδρος των Αγραφιτών Γιάννης Πρωτοψάλτης, ο πρόεδρος Συλλόγου Κεφαλωνιτών Κ. Αλυσανδράτος, ο Αντιπρόεδρος της Φαιάκων Ένωση – Ιόνιος Πολιτισμός Ι. Αργυροκαστρίτης, ο πρόεδρος της Φαιάκων Ωδή Γιώργος Κοσκινάς που απηύθυναν χαιρετισμό και κάλεσαν τους παρευρισκομένους να συμμετέχουν σε σημαντικές εκδηλώσεις των Κερκυραίων της Αττικής στο επόμενο διάστημα καθώς και να πλαισιώσουν τη χορωδία «Φαιάκων Ωδή. Ξεχωριστή και τιμητική η παρουσία της προέδρου του Συνδέσμου Φιλολόγων Πειραιά κ. Καίτης Ναούμ, ενώ ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου δεν μπόρεσε να παραβρεθεί, λόγω σοβαρού προβλήματος. 


Ιδιαίτερη αναφορά και στον πρόεδρο του Κρόνου που Ι. Καραϊσαρλή που δίνει το δικό του παρόν σε εκδηλώσεις του Συλλόγου, αλλά αυτή τη φορά δεν μπόρεσε λόγω σοβαρών υποχρεώσεων με την ομάδα.

Σε μήνυμά του αναφέρει: «Ο Πρόεδρος του Κρόνου Αργυράδων Ιωάννης Καραϊσαρλής θέλει να ευχαριστήσει το Σύλλογο Εν Αττική Αργυραδιτών για την πρόσκληση προς το πρόσωπό του να βρεθεί στον ετήσιο χορό του συλλόγου. αλλά λόγω των πολλών του υποχρεώσεων δε θα καταφέρει να δώσει το παρόν σε αυτή τη σπουδαία εκδήλωση.
Ο Πρόεδρος μας εύχεται κάθε επιτυχία στον σύλλογο και επίσης θα ήθελε να υπενθυμίσει σε όλους τους Αργυραδίτες που βρίσκονται μακριά από τον τόπο μας πως οι επιτυχίες της ομάδας μας είναι αφιερωμένες και σε αυτούς διότι αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του κόσμου μας και τους ευχαριστούμε πολύ για την στήριξη προς την ομάδα μας με την κάθε ευκαιρία. Όλοι μαζί ενωμένοι, ένα χωριό, μια ομάδα, μια οικογένεια».

ΦΩΤΟ Γιάννης Αργυροκαστρίτης