ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Νίκησε ο Φαίαξ τις Βιταλάδες 2 – 0 - Κέρδισε «στα χαρτιά» το ματς με ΑΟ ΚασσιόπηΝίκησε ο Φαίαξ  τις Βιταλάδες 2 – 0 - Κέρδισε «στα χαρτιά» το ματς με ΑΟ Κασσιόπη

Άλλη μια νίκη για τον Φαίακα στο τοπικό ντέρμπι με τον Ποσειδώνα Βιταλάδων. Επικράτησε με 2 – 0 στο αγώνα που διεξήχθη χθες στο γήπεδο περιβολίου. Παράλληλα κέρδισε «στα χαρτιά» το ματς με ΑΟ Κασσιόπη και έτσι περιμένει την ΓΕΠ την τελευταία αγωνιστική και με νίκη στέφεται πρωταθλητής. Ωστόσο την Κυριακή αντιμετωπίζει εκτός τη Θύελλα.

Στο Α΄ ημίχρονο είχε δοκάρι ο Μπράτος στο 35, ενώ πιο πριν στο 30΄ο Κοσμάς από θέση τετ α τετ δε σκόραρε, αφού αμυντικός των φιλοξενουμένων απέκρουσε πάνω στη γραμμή. Ο Φαίαξ απείλησε και στο 40΄με τον Γούναρη, αλλά το σουτ έφυγε άουτ.

Στο Β΄ ημίχρονο και στο δεκάλεπτο 60 ΄-70΄ο Φαίαξ πέτυχε δυο γκολ και έφτασε στο τελικό 2 – 0. Στο 60΄ο Α. Γούναρης αξιοποίησε την πάσα του Μπράτου και μέσα από την περιοχή πέτυχε το 1 – 0. Στο 70΄ο Γερ. Νικομάνης με κεφαλιά το τελικό 2 – 0.

Διαιτησία: Νικόπουλος, Σταμάτης, Δημητράς

ΦΑΙΑΞ ΜΑΡΑΘΙΑ (Σπ. Νικομάνης) Μακαντάνης, Δ. Νικομάνης, Κοσμάς, Γερ. Νοκομάνης, Αρμενιάκος, Μ. Σαγιάς, Αρ. Νικομάνης, Κ. Γούναρης, Α. Γούναρης, Βλάσσης, Μπράτος. Έπαιξαν και οι : Β. Νικομάνης, Βλαχόπουλος, Γκίνης.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΒΙΤΑΛΑΔΩΝ: Α. Βλάσσης, Όντρικ, Α. Βάρελης, Πλασκασοβίτης, Μπαλής, Σ. Βάρελης, Παπαβλασόπουλος, Χρ. Βάρελης, Camias, Χ. Βλάσσης. Έπαιξαν ακαι οι : Νικομα΄νης, Κ. Βάρελςη

Στα χαρτιά
Ο αγώνας της 23η αγωνιστικής μεταξύ ΑΟ Κασσιώπης - Φαίακα Μαραθιά είχε λήξει 2 – 2 , ωστόσο ο Φαίαξ έκανε ένσταση για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Γραμμένου. Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Κέρκυρας κατακύρωσε τον αγώνα υπέρ του με τέρματα 0-3, ενώ από την Κασσιώπη αφαιρέθηκαν τρεις βαθμοί και της επιβλήθηκε πρόστιμο 200 ευρώ.
Η ανακοίνωση:

«Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ. Κέρκυρας μελέτησε τον φάκελο της υπ.αρ.πρωτ. 15/26.3.2019 ένστασης που υπέβαλλε το σωματείο ΑΟΚ ΦΑΙΑΞ, και έλαβε Α.Π. της Ε.Π.Σ. Κέρκυρας 234/27.3.2019, για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή: ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ με Α.Δ.Ε 1440614 και αριθμό φανέλας (1), του σωματείου ΑΟ ΚΑΣΣΙΩΠΗ στον μεταξύ τους αγώνας για το πρωτάθλημα Β κατηγορίας, ο οποίος έγινε στις 24.3.2019 στο Αθλητικό Κέντρο ΕΠΣ Κέρκυρας και αφού εξέτασε όλα τα στοιχεία ως προς το τυπικό μέρος, ομόφωνα αποφάσισε: Κάνει τυπικά δεκτή την ένσταση του σωματείου ΑΟΚ ΦΑΙΑΞ, διότι πληρούνται οι προϋποθέσεις του Κ.Α.Π. (Άρθρα 19 παρ2, 23 παρ.1 ε καθώς και το άρθρο 19 περ2. της προκήρυξης και αφού έλαβε υπόψη το γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής του σωματείου ΑΟ ΚΑΣΣΙΩΠΗ: ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟ με Α.Δ.Ε 1440614 είχε χρησιμοποιηθεί σε αγώνα υποδομών Κ16 στις 23.3.2019 μεταξύ ΑΟ ΑΣΤ.ΛΙΑΠΑΔΩΝ-ΑΟ ΚΑΣΣΙΩΠΗ ομόφωνα αποφασίζει:


α) Κάνει δεκτή την ένσταση του Σωματείου "ΑΟΚ ΦΑΙΑΞ" , που στρέφεται κατά του Σωματείου "Α.Ο ΚΑΣΣΙΩΠΗ ", για αντικανονική συμμετοχή του ποδ/στή ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ με Α.Δ.Ε1440614 και αριθμό φανέλας 1 στον αγώνα που έγινε μεταξύ των δυο σωματείων στις 24.3.2019
Ακυρώνει το αποτέλεσμα του αγώνα πρωταθλήματος "ΑΟ ΚΑΣΣΙΩΠΗ-ΑΟΚ ΦΑΙΑΞ" που έγινε 24.3.2019 κατά παράβαση του άρθρου 13 παρ2α του ΠΚ της ΕΠΟ.


β) Αφαιρούνται 3 βαθμοί από το σωματείο ΑΟ ΚΑΣΣΙΩΠΗ από την τρέχουσα βαθμολογία. Κατακυρώνει τον αγώνα υπέρ του σωματείου "ΑΟΚ ΦΑΙΑΞ" με τέρματα 0-3 και επιβάλει στο υπαίτιο σωματείο ΑΟ ΚΑΣΣΙΩΠΗ χρηματική ποινή 200 ευρώ».