ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

4Άστερος Πετριτής!
4Άστερος Πετριτής!

Την εικοστή νίκη του πέτυχε ο Αστέρας Πετριτή στο γήπεδό του την Κυριακή31/3. Επικράτησε με 4 – 0 του Ατρόμητου Στογγυλής και εξακολουθεί να βρίσκεται δυο βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Θιναλιακό που νίκησε στους Παξούς με πέναλτι που αμφισβητήθηκε έντονα.

Στο Α΄ ημίχρονο ο Αστέρας προηγήθηκε με 2 – 0. Στο 15΄ο Δ. Στούπας το 1 – 0 και Δ. Ίσερης το 2 -0 στο 25΄. Είχε ευκαιρίες και πριν από το 1 – 0 με Δ. Στούπα και Μάμαλο. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Γ. Γραικό στο 35΄, αλλά ο Πισσιάνης με σχετική ευκολία απέκρουσε.

Στο Β΄ ημίχρονο, μόλις στο 50΄ο Δ. Στούπας πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3 – 0. Το τελικό 4 – 0 διαμόρφωσε ο Μηνάς. 

Το σκορ αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, αφού οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και ευκαιρίες.

Διαιτησία: Δράμπαλος, Μιχαλάς, Γραικός.


ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ: (Β. Ξάνθης) Πισσιάνης, Ιωακειμίδης, Π. Λέσσης, Καρράς, Μηνάς, Γαρδικιώτης, Κούμπους, Μάμαλος, Χρ. Γεωργοπάλης, Δ. Ίσερης, Δ. Στούπας. Έπαιξαν και οι: Πολύζος, Μάρκου, Μάρτης, Καλούδης.ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ (Ν. Ανδριώτης) Αβραμιώτης, Λιούμπας, Παπαδόπουλος, Γ. Γραικός, Γραικός, Ρέτσης, Γραμμένος, Γιαννούλης, Κουμανάκος, Μπράτος, Φωτοδήμος. Έπαιξαν και οι: Γαστεράτος, Κασίμης

Στην ανακοίνωση του Αστέρα μεταξύ άλλων αναφέρεται:

Ευχόμαστε στην ομάδα του Ατρόμητου καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και να επιτύχει τους στόχους της. Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα μας απέναντι στον Οδυσσέα Αυλιωτών.